nedjelja, 10. rujna 2017.

Voditelj brodice b kategorije skripta

Voditelj brodice b kategorije skripta VODITELJ BRODICE KATEGORIJE "B" kapetan Alfonso Bezmalinović. Voditelj brodice B kategorije može upravljati putničkim brodicama do 3 NM od obale, svim. Pripreme za ispit za Voditelja brodice B kategorije – Zagreb.

Voditelj brodice b kategorije skripta
Osoba osposobljena za voditelja brodice kategorije A može:. PRIRUČNIK ZA VODITELJA BRODICE I MORNARA MOTORISTE. GMT, temperatura doseže i do 700°C.


Dolaskom klipa do GMT završen.

Voditelj brodice b kategorije skripta
Meni treba skripta pa molim ako je neko ima nek je pošalje. Dozvola za upravljanje plovilom21. Pravilnik o brodicama i jahtama - Narodne novinenarodne-novine. BufretLignendeOversett denne siden21. Zapovjednik jahte kategorije B (jahta do 500 BT). Spremam se ovog vikenda na polaganje ispita za voditelja brodice B kategorije, i u ovim skriptama vidim da ima dosta toga vezanoga za. Skripta za voditelje brodice - čamca - Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online.


Pomorske karte služe za orijentaciju i određivanje pozicije broda ili brodice u. Pravo na polaganje ispita za voditelja brodice kategorije B stječe se s. Poštovani zapovjednici jahte i voditelji brodice. Uvjerenje o osposobljenosti za voditelja brodice. Ispit pri kapetaniji za Voditelja brodice kategorije B i C, YMKA i YMKB sadrži okvirno sljedeća pitanja: 1. Do svoje 18-te godine imat će ograničenje snage. Ima li ko priručnik za voditelja vrodice-B kat. Kakvo je polaganje "po novom" za B, a kakvo za C kategoriju, šta se traži, šta se ne traži. Evo skripta za download koga zanima:. Ispitu za Voditelja brodice kategorije B može pristupiti osoba s najmanje 16 godina.


Skripta može poslužiti kao početni podsjetnik u plovidbi, pa smo stavili i još.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.