ponedjeljak, 25. prosinca 2017.

Kbc rebro neurologija lista čekanja

Kbc rebro neurologija lista čekanja DKR-PNR-Ambulanta za pedijatrijsku neurologiju s EEG laboratorijem. EGD - Gastroenterološka dijagnostika. Kako bi svi u najkraćem roku mogli doći na red lijepo Vas molimo da se za potreban pregled ili pretragu prijavite samo u jednu zdravstvenu ustanovu, te se.

Kbc rebro neurologija lista čekanja
Liste čekanja označavaju redoslijed predbilježbi korisnika zdravstvene zaštite. Lista čekanja se sastoji od šifre bolesnika te datuma prijema na pretragu. Uskoro kreće pedijatrijski program, odnosno dodatni rad subspecijalista pedijatrijske neurologije. Sedam najvećih bolnica otvara kardiologiju, neurologiju i gastroenterologiju.


Kbc rebro neurologija lista čekanja
KBC-u Zagreb raditi od 16 do 20 sati, neurolozi i. Pogledajte liste čekanja svih pretraga po svim bolnicama! Kako se naručiti kada pacijent ide na kontrolni pregled, a na bolničkoj listi. Tehnička specifikacija za projekt eListi čekanja verzija 7 detaljan opis svih novih funkcionalnosti. Na stranici KBC-a Rebro istaknuto je kako će potvrdu o narudžbi ili dodatni. Zagreb, Klinički bolnički centar Zagreb (Rebro), 13. Edukacija zaposlenika KBC-a sestre milosrdnice o vještinama komunikacije. U suradnji s Klinikom za psihijatriju, Ured za osiguranje i unaprjeđenje kvalitete.


Prvo pročešljavanje lista čekanja, za što je Hrvatski zavod za zdravstveno.

Kbc rebro neurologija lista čekanja
Rebru, gdje se na isti pregled čeka 167 dana. Najdužu listu čekanja KBC Osijek ima i za prvi pregled na Nuklearnoj. Prema riječima predstojnika Klinike za neurologiju doc. Igora Antončića, lista čekanja na pretrage koje se nude u sklopu Dana otovrenih. Iz liste je vidljivo kako Zagreb po mnogo čemu odskače, no i KBC Split se ima.


Neurokirurgija na Rebru je i najbolje. KB Sestara milosrdnica (220 dana). VODSTVO ZA BUDUĆNOST Liječnički tim KBC-a RebroU velikim sustavima. Isto tako, na našoj klinici gotovo da i nema liste čekanja, jer si mi to ne. U sklopu Službe za neurologiju djeluje i Ambulanta za bol.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.