nedjelja, 26. lipnja 2016.

Dionice ht paket

Dionice ht paket Dionice HT-a u javnoj ponudi prodavat će se po cijeni od 265 kuna, a prosječna visina paketa iznosit će 15. Kretanje cijene; Opći podaci o dionicama; Dividenda; Stjecanje i otpuštanje dionica. Prvi puta nakon javne ponude dionica, T-HT neće cjelokupnu dobit.

Dionice ht paket
Kada je bio IPO HT-a, tada je cijena dionice za građane, s popustom, bila 265 kuna, što je bio donji razred raspona cijene utvrđenog na razini. Nakon točno godinu dana od kada su dionice HT-a iz javne ponude. Ako je maksimalan broj paketa dionica sačinjavao njih 63, dioničari koji.


Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. Dionice HT-a tada je kupilo više od 358 tisuća hrvatskih državljana koji su mogli kupiti najviše 63 dionica (tzv. osnovni paket) za što su izdvojili. Dioničari koji su vrijednosnice HT-a kupili na inicijalnoj javnoj ponudi (IPO), a koji danas u svom vlasništvu imaju paket od 69 dionica, mogli bi. Za cijeli, 32,5-postotni paket dionica T-HT-a ponuđenih u IPO-u država će uprihoditi sedam milijardi kuna. Od toga je pet milijardi predviđeno. T-HT-a mogle su se kupiti po cijeni 265kn za dionicu.


Ako se dobro sjecam, ludnica na burzi pocela je 5. HT-ova dionica u posljednja je dva tjedna doživjela prilične udare na cijenu, piše Poslovni. Paket od 63 dionice, koliko su građani smjeli. Prije 3 dana - kad je novac stajao u ht stalno se je pisalo kako je to loša poslovna odluka.

Dionice ht paket
Dionicu T-HT-a građani i investitori u javnoj će ponudi plaćati 265 kuna. Tako je jučer poslijepodne odlučila Vlada koja je zbog velikog interesa. Iako je upis dionica T-HT-a pred vratima, mnogi građani još ne znaju sve detalje.


Odgovorili smo na deset najčešćih pitanja koja ste nam. Cijena dionice T-HT-a bit će 265 kuna, odlučila je Vlada. Paketi su prepolovljeni za 54 posto, a smanjivat će se proporcionalno, ovisno o. Za početak, cijena dionica HT-a u odnosu na 265 kuna iz inicijalne. Gra ani koji nisu prodavali svoj paket dionica u 7 godina ostvarili su:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.