nedjelja, 26. lipnja 2016.

Odabir fakulteta postani student

Odabir fakulteta postani student NISpVU - Nacionalni informacijski sustav prijave na visoka učilišta. Spremljeno u privremenu memorijuSlično5. Nakon prijave u sustav, na poveznici 'Moj odabir' otvara se.

Odabir fakulteta postani student
Postani student i kako se prijaviti? Uz državnu maturu, od ove se se godina uvodi i online. Potvrdio sam odabir ispita ali želim promijeniti odabir? Možete polagati samo ispite koji vam trebaju radi upisa na željeni fakultet ili ukoliko.
Odabir fakulteta postani student
Prije 1 dana - Javni poziv za odabir članova stručnih radnih skupina koji će izraditi ispite i popratne materijale za državnu maturu u šk.


Prema pravilima studiranja, svi oni koji ne upišu određeni fakultet iako. Odabirom studijskih programa sustav automatski prijavljuje ispite državne. Ako jesu, vrlo je vjerojatno da će od fakulteta na kojem zajedno. Zatim ćete svoju odluku da želite upisati pojedini fakultet morati i potvrditi. Na Pomorskom fakultetu upisi u ljetnom roku provodit će se od 19. JESENSKI ROK trebate PRIJAVITI putem web portala postani-student. Kada se prijavite u plavoj traci pri vrhu stranice kliknete na link "Moj odabir", te vam se otvori nova stranica.


Odabir fakulteta postani student
Nakon objave rezultata državne mature studenti će. Zato jer ti se gleda samo fakultet koji si stavio na 1. Njima su odgodili rok za potvrdu željenog fakulteta, a ostalima nisu. Svaki od tih studenata odabirom jednog fakulteta oslobađa mjesta na svim. Riječki Medicinski fakultet “potukao” je Medicinu u Zagrebu, čiji nijedan. Mogućnost da će netko ostati bez ijednog indeksa s odabirom 10 studijskih. Na prvom mjestu te rang liste je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.


Sveučilište utvrđuje postupak odabira pristupnika za upis na način koji jamči.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.