nedjelja, 26. lipnja 2016.

Osnovica za obračun plaće državnih službenika 2016

Osnovica za obračun plaće državnih službenika 2016 Utvrđena je nova osnovca za obračun plaća za korisnike državnog. Vlada za 2 posto podigla osnovicu za izračun plaće zaposlenima u javnim i državnim službama. Ovom odlukom želimo staviti u jednak položaj i javne i državne službenike te sindikatima šaljemo poruku za.

Osnovica za obračun plaće državnih službenika 2016
Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Hrvatske poručio je u srijedu da su prijetnje. O VISINI OSNOVICE ZA OBRAČUN PLAĆE U JAVNIM SLUŽBAMA. Temeljni kolektivni ugovor za službenike i namještenike u javnim. Također, Sporazumom o osnovici plaće za državne službenike od 21.
Osnovica za obračun plaće državnih službenika 2016
Nova Vlada je na prvoj sjednici održanoj 28.


Potencijalni fiskalni trošak rasta osnovice plaća procijenjen je na 1,95 mlrd. PREDMET: RAST 6% OSNOVICE ZA IZRAČUN PLAĆA. Sindikat policijskih službenika uskoro će započeti postupkom koji je preduvjet za. Rastom realnog BDP-a u prvom i drugom tromjesečju 2016. Vlada je u srijedu smanjila osnovicu za izračun plaće državnih dužnosnika na 3890 kuna bruto, te je odredila da će minimalna plaća. Osnovicu za izračun plaće u javnim službama do 2006.


Na tu se plaću svim javnim i državnim službenicima pribrajaju dodaci. Vlada FBiH dala je saglasnost na Sporazum o osnovici za obračun plaće za period od 31. Da biste dobili točni podatak trebate obračunati plaću. Plaća se obračunava tako da pomnožite osnovicu za državne službenike s koeficijentom. Samostalnim sindikatom državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, sudbenoj vlasti i javnim ustanovama u FBiH u cilju smanjenja. Naime, slijedom Zakona o osnovici plaće u javnim službama, kao i Zakona o državnim službenicima i namještenicima, Vlada bi trebala donijeti.


Osnovica za plaće u državnim službama rast će 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.