utorak, 12. srpnja 2016.

Crtanje portreta po narudžbi

Crtanje portreta po narudžbi Portreti prema fotografiji - orginalan poklon za svaku priliku. Dovoljno je pogriješiti samo milimetar prilikom crtanja očiju i već se gubi karakter te. Najbolji način za to je umjetničko djelo izrađeno po Vašoj želji upravo za tu osobu ili priliku!

Crtanje portreta po narudžbi
Portrete izrađuje Martina Sedlar, magistrica slikarstva i vlasnica škole crtanja i slikanja Atelier Sellier. PORTRETI I KARIKATURE - idealan poklon za svaku prigodu! Pozivnice i zahvalnice izrađujemo od različitih vrsta papira, dodataka i tema po Vašem izboru. Crtanje portreta ugljenom i olovkom.


Crtanje portreta po narudžbi
Imajte to na umu prilikom odabira fotografije za izradu portreta po narudzbi s koje. Povoljno crtam portrete prema Vašoj fotografiji, u crno. Izrada portreta - originalni portreti po narudžbi. Idealan i originalan poklon za sve prigode. U cijenu izrade karikatura uračunat je i okvir za sliku. Naručite lični portret, porodični portret, portret voljene osobe, ili portret kućnog ljubimca. Ponuda uključuje ručno crtan portret po narudžbi u tehnici po izboru:.


Evo jedne cure koja crta portrete olovkom. Crtam i slikam po narudžbi (portrete, krajolik, aktove, životinje), tehnike: akvarel.

Crtanje portreta po narudžbi
Izrađujem portrete u olovci prema fotografiji po želji. Jedini uslov je da fotografija ne bude malog formata, te da nije mutna, kako bi se jasno. No, osim uha za jezike ima i talent za crtanje – posebno portreta. Skoro cijelom razredu se svidjelo kako crtam te je uslijedilo par narudžbi.


Bavim se crtanjem većinom radim u crno bijeloj tehnici. Crtam portrete prema narudžbi to mogu biti portreti vas, vaše djece, prijatelja, rodbine, kućnih ljubimaca. Slikam portrete po narudzbini u tehnikama: ulje na platnu; suvi pastel (crno-beli ili u boji); acrilic. Kod portreta lik se radi u prirodnoj velicini sa ramenima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.