nedjelja, 17. srpnja 2016.

Glava za trimer stihl cijena

Glava za trimer stihl cijena Glava za trimer stihl cijena Trimer stihl prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: stihl trimer. Prodaje se glava trimera Stihl 30-2.

Glava za trimer stihl cijena
Glava za trimer stihl cijena
Slika, Naziv, Cijena, Dostupnost, Košarica. Zamjenska glava za trimer Stihl cijena 60kn.
Glava za trimer stihl cijena
Za detaljnije informacije o ovom proizvodu kao što su cijena, tehničke.
Glava za trimer stihl cijena
Poluiautomatska glava za košnju STIHL objedinjuje kvalitetu i preciznost izrade sa komforom.


Poluautomatska glava za Stihl trimere; Debljina niti 2,0 mm. Jet fit univerzalna glava za trimer , sa 4 niti. Glava za košnju za trimer easy work 109. STIHL Radne hlače economy plus sa zaštitom od presijecanja 750. Slike, podaci i cijene na web shopu mogu se razlikovati od stvarnih. STIHL SILK ZA TRIMER 2,4mm(OKRUGLI) NAJPOVOLJNIJE.

Glava za trimer stihl cijena
Stihl Modeli: Stihl FS 55, FS 80-87, FS 85-90, FS 100, FS 130. Glave trimera, rezna nit, noževi, štitnici.


Glava za trimer stihl cijena
Jednodijelna glava za trimer izrađena od visoko kvalitetnog Aluminiuma, odgovara na sve vrste. Stihl koristi mješavinu dok Honda čist benzin. Cijene su: Stihl oko 4500 kn + glava za košenje, (garancija 1 godina) a Honda je 4000 + ništa. GLAVA FLAKSA ZA TRIMERE web shop online trgovina. Kupujem trimer Stihl ili Husqvarna u dobrom stanju POSTENO PLACAM. Stihl nova glava u originalnom pakovanju, imam dve glave nove cena za obe 40 e. Najlonske niti, udarne matice i glave trimera. Iskazane cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene. Automatsko namještanje niti za košnju (automatska glava).


Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2017. Mast za podmazivanje glave se uopće ne može utisnuti unutra jer je potreban daleko veći pritisak i neka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.