subota, 16. srpnja 2016.

Igre kamioni za drva

Igre kamioni za drva Kamion igre i kamion igrice će biti pomno odabrane igre za svakog od vas. Dakle sve igre će se uglavnom igrati tako što ćete morati voziti. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoOva zanimljiva igrica će vam se sigurno svidjeti!

Igre kamioni za drva
Kamionom upravljate strelicama, a tipkom SPACE stavljate pakete u kamion. Ako tražite igre kamiona na pravom ste mjestu. Kamioni Igre u kojima vozite super kamione i skupljate bodove na putu do cilja. Tako imamo razne igre parkiranja kamiona, vožnje i dostave, a u novije vrijeme. Cijepanje drva; Luda jurnjava; Vatrogasci 2; Parkiranje Kamiona 3D; Kamion.


Ako volite igre kamiona nema bolje igre od kamion manie. Igrica u kojoj vozite material do cilja. Za svaku vožnju dobivate $ sa kojim možete kupit bolju opremu za kamion. Space tipka vam je za Turbo pogon, X za kočenje. Napunite kamion i što prije stignite do cilja. Vaš zadatak je da natovarite drva u kamion, koja se nalaze u šumi i da ih odvezee do fabrike na preradu. Igra Vozač kamiona drvo (Timber Trucker) online.


Vi radite veliki vozač kamiona tegljača, koji se prevoze u skladište skup debelih trupaca.

Igre kamioni za drva
Igre vožnje kamiona i velikih drumskih krstarica. Proverite koliko ste dobar vozač profesionalac. Traktor igre - zbog velike popularnosti zanimljivih traktor igri nastala je. Traktor utovarivač - probaj u čim kraćem vremenu utovariti objekte u kamion koji čeka. Utovari kamion, klikni NEXT LEVEL (ili razmaknica) za sljedeću razinu. Ako su ovo reci koje vas privlace, onda je ovo prava stranica za vas! U ovoj igri, morate donijeti drva do odredišta.


Igra besplatne online kamion igre računalne kamion flash igre. Početna - voznja igrice - igrice vožnje - auto moto. Proveri da li je zabavna vožnja kamionom po autocesti. Kamion sa 35 metara drva uspjesno se probija kroz snijezni put. Za tu igru potreban je dobar vid i PRECIZNOST(najvažnije). A što se tiće igre zanimljiva je UGODNU ZABAVU SVIMA ŽELIM!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.