srijeda, 13. srpnja 2016.

Ina dionice cijena

Ina dionice cijena ISIN: HRINA0RA0007 Djelatnost: CD 1920, Zadnja:. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. Zadnja i prosječna cijena podešene su za eventualnu podjelu dionica.

Ina dionice cijena
Dionica: INA-R-A (ZSE) Djelatnost: Naftna industrija. Borba države za dividendu mogla bi održati dionice Ine iznad 4. To je trenutno i jedini argument za održavanje cijene, smatra se, posebno ako. Mediji pišu da bi se ovoga tjedna moglo o tome doznati nešto više, dok analitičari u anketi Hine kažu da će se pratiti može li cijena dionice Ine. Na Zagrebačkoj je burzi u srijedu cijena dionice Ine porasla daljnjih 9 posto, nakon što je već u utorak skočila više od 9 posto, pa je dosegnula.


Pretpostavlja se da MOL kontrolira 49 posto dionica Ine jer je razliku. Ina u posjedu naftnih polja u Siriji te da je cijena. Podaci o dionici Grafikon kretanja dionice Povijesni podaci. Pregled cijena dionica najpopularnijih dionica sa zagrebačke burze: THT, Ine, Adriatic, Kraš, Podravka, Magma, Pliva, Jamnica, Croatia osiguranje. Na Zagrebačkoj burzi cijena dionice Ine porasla je daljnjih 9 posto, nakon što je već jučer skočila više od 9 posto, pa je dosegnula 3. Bivši ministar financija Boris Lalovac (SDP) izjavio je u srijedu da se ne slaže s najavom Vladina otkupa MOL-ovih dionica Ine jer nema jasnog. NAKON PLENKOVIĆEVE NAJAVE OTKUPA: Cijena Inine dionice skočila za gotovo 10 posto! Sam start trgovine na Zagrebačkoj burzi donio je uzlet dionica Ine. Već u prvih sat vremena cijena je uzletjela 9,4 posto, na 3. Svi govore na koji će način Hrvatska kupiti INA-u, prava vijest je pala u drugi plan, a to je.


Skok cijene dionice Ine (Video: Dnevnik Nove TV). Dionica Ine i jučer je bila najtrgovanija na Zagrebačkoj burzi, a uz promet od 68,5 milijuna kuna, cijena Inine dionice je porasla za 2,31 posto, na 3. Nakon objave kako će Hrvatska u svoje ruke vratiti INA-u, prvog dana trgovanja na Zagrebačkoj burzi nakon Božića, dionica te naftne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.