ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Menadžment slavonski brod

Menadžment slavonski brod PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ MENADŽMENT. SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ. STRUČNOG STUDIJA MENADŽMENT NA VELEUČILIŠTU U SLAVONSKOM BRODU U AKADEMSKOJ GODINI 2016.

Menadžment slavonski brod
Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. U Slavonskom Brodu otvara se osmo hrvatsko sveučilište. Suvremeni proizvodni postupci, Suvremeni proizvodni menadžment, Konstruiranje i numeričko modeliranje. Promovirani su prvostupnici stučnog studija menadžmenta.


Menadžment slavonski brod
Broj studenata iz godine u godinu raste, a u Slavonskom Brodu trenutno studira. Slavonski Brod : Upisi u tijeku - najviše studenata menadžmenta. Tagovi: željko lukić, turistički menadžment, pakrac. Usput rečeno, škola za turistički menadžment već postoji u Sl. Studenti menadžmenta slavonskobrodskog Veleučilišta od iduće jeseni po prvi. Turistički i hotelski menadžment je novi stručni izvanredni studij osmišljen u suradnji i uz podršku Grada Dubrovnika i Visoke poslovne škole. Zaklada hrvatskog državnog zavjeta (ZHDZ) i Zaklada Hanns Seidel (HSSt) u. Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija. Pretražite članke koje sadrže tag institut za menadžment.


Menadžment slavonski brod
Kreiramo i vodimo timove renomiranih stručnjaka za poslove menadžmenta i. VUSB-a Veleučilište u Slavonskom Brodu. U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici studenti debatirali o. RRIF Visoka škola za financijski menadžment, Zagreb, Računovodstvo i. Podsjetimo, od nedavno je Veleučilište u Slavonskom Brodu bogatije je. Blaževac (menadžment), Zoran Katušić (strojarstvo) te Sandra Ćirić. U organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta (ZHDZ) , Zaklade Hans Seidel i Županijskog. Poduzetnički menadžment“ na Veleučilištu Slavonskom Brodu, u razdoblju 2007.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.