četvrtak, 14. srpnja 2016.

Merkur trgovina rijeka

Merkur trgovina rijeka Merkur trgovina rijeka MERKUR MARKETING trgovina i usluge d. OIB; Adresa Rijeka, Drenovski put 18; Telefon; Telefaks; Web. Aktualni Merkur katalog možete pronaći u nastavku.

Merkur trgovina rijeka
Novi Merkur katalog donosi akcijske ponude bijele tehnike, malih kućanskih aparata i. Kao najveće kupce Bojan Vidmar, direktor Merkur Internationala, istaknuo je. Merkur rasprodaja do 80% U Merkur trgovačkim centrima upravo je počela.
Merkur trgovina rijeka
Eh Rijeka, ali zatvorili su i kod nas u Sisku, pa smo osuđeni na neuredni i sirotinjski Uradi. Za ovaj početak tjedna u Tommy trgovinama potražite sljedeće akcijske. Ivona Vlase Joj steta da su nama u Rijeci zatvorili Merkur. Trgovina na veliko dijelovima i priborom za motorna vozila.


Hrvatski trgovački lanac Pevec zainteresiran je za kupnju slovenskog lanca trgovina tehničkom robom Merkura, o čemu se već. Za preuzimanje Merkura se po našim informacijama zanima Pevec koji je već. Rijeka Mljekarski trg 2 51000 Rijeka tel. Akademsko Astronomsko Društvo - Rijeka.

Merkur trgovina rijeka
Usporedba planeta Merkura i Zemlje. Dragi posjetitelji želimo Vam izraziti dobrodošlicu na našu web stranicu.


U Rimu je tako slavljen praznik Mercuralia u čast boga trgovine i trgovaca. Sam naziv Merkur povezujemo sa srijedom, danom koji se nalazi u sredini tjedna. Kako smo vidjeli, trgovina je zatvorena, ulaz prepriječen paletama, no radnici si u. Svoj su prostor imali i u Rijeci, no on je zbog problema u. Proizvodnja aparata za kućanstvo, d. Statusove proizvode nađete u trgovačkim centrima Merkur, Elipso, Billa i Brodomerkur. TRGOVINA MOTORNIM VOZILIMA I MOTOCIKLIMA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.