utorak, 5. srpnja 2016.

Obrazac joppd excel

Obrazac joppd excel Obrazac JOPPD može se preuzeti ovdje. Financijska i statistička izvješća. On-line priručnik za popunjavanje obrasca JOPPD sadrži teorijski dio koji obrađuje zakonske odredbe koje se odnose na obrazac i praktični.

Obrazac joppd excel
Postavio sam osnovni obrazac JOPPD u Excelu. Preuzmite besplatno obrasce u Excelu i olakšajte si poslovanje. JOPPD je kratica za novi obrazac – Izvješće o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja na dan ______. Preuzmi DOH obrazac za Microsoft Excel (2003 ili noviji) (izvor: RRiF).


Obrazac joppd excel
U prilogu se nalazi xls obrazac koji ima samo jednu funkciju, na osnovu. JOPPD obrazac u Excelu i PDF-u za ispunjavanje. NAČIN POPUNJAVANJA I ROKOVI DOSTAVLJANJA OBRASCA JOPPD NOVO! Svi naši klijenti primit će uskoro Excel obrazac putem kojeg će nas obavještavati po kojoj osnovi su vršili isplate radnicima. Za sve isplate plaća i naknada od nesamostalnog rada, poslodavac ima obvezu predaje obrasca JOPPD, kojeg trebaju predati zajedno sa isplatom plaće. Porezna prijava za građane i obrtnike. Primjeri, šifrarnici, oznake obrasca, obrazac u PDF i EXCEL formatu. Excel tablicu za pregled neoporezivih dohodaka preuzmite ovdje.


EXCEL U FINANCIJAMA I RAČUNOVODSTVU, AFA, Seminars, courses.

Obrazac joppd excel
Nije priložen excel s tablicom već je tablica nalijepljena u wordu. Da li obrazac JOPPD dostavljamo za prethodnih 12 mjeseci. Jedinstveni okvirni kontni plan u MS Excel-u može se preuzeti kao dokument za. Napravljen novi tabelarni pregled plaće (slično Excel-u). U obrascu JOPPD neodrađeni sati se prikazuju i u ukupnim satima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.