petak, 15. srpnja 2016.

Odzračivanje hidrauličkog kvačila

Odzračivanje hidrauličkog kvačila Kako popraviti donji cilindar kvačila na Fijat Punto serija 2 - Duration. Naravno da nije hidraulicko kvacilo nego "hidraulicko pritiskanje kvacila". Zato što se sistem za pritiskanje kvačila mora odzračiti kada se.

Odzračivanje hidrauličkog kvačila
Za odzračivanje hidrauličnog potisnog ležaja. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoVažne upute za pravilnu ugradnju hidrauličnog potisnog. Kako se odzračuje cilindar kvačila na 147? Tamo ima kao neki plastični odzračnik, na njemu je kapica, al to se ne da odvidat, zaliveno je za.


Odzračivanje hidrauličkog kvačila
Ne znam kako je na 45-ici, ali nije jednostavno na 600-tki odzračiti kuplung. Naslov: Odg: Promlem sa kvacilom man 8. Promjenio sam cilindar i nasuo ulje ali naravno nisam znao kako odzračiti pa i sada nakon 2 mjeseca jako teško šaltam. Jel postoji mogućnost štelanja hidrauličnog kvačila? Za početak pogledaj jel ima ulja u posudici kvačila kad digneš haubu. Nije na svim vozilima isti nacin odzracivanja, ali je isti princip. Hidraulicko kvacilo se neozracuje kao kocnica pumpanjem, postoji sprava. Pre neki dan seo u auto i da ga upalim, pedala kvacila propala.


Nema nigde vidljivih tragova ulja, koje je misteriozno nestalo iz posude za.

Odzračivanje hidrauličkog kvačila
Zujanje koje cujete je hidraulicki tlak u kucištu volana ili servo pumpi koje je više izraženo kada je. FIAT STILO - ODZRACIVANJE HIDRAULICKOG KVACILA. Otkako sam kupio Stilo (2006) kvacilo mi je bilo cudno. Naime ovako, propalo mi je kvačilo, i. Moze biti da su gumice u cilindru kako kolega rece ako je hidraulicko kvacilo, ali prvo ga probaj prozraciti jer to hoce da radi kad fali ulja ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.