nedjelja, 17. srpnja 2016.

Ovjera kupoprodajnog ugovora za vozilo

Ovjera kupoprodajnog ugovora za vozilo Oprostite ali moram li ja ovjeriti kupoprodajni ugovor kod vas. MUPa odakle su poslali odgovor da je obavezna ovjera ali ne. Radi se o kupoprodaji motornog vozila.

Ovjera kupoprodajnog ugovora za vozilo
Kupcu je POTREBAN kupoprodajni ugovor ako ima bonus 50% kod. Kupoprodajni ugovor i pravna odgovornost bivšeg vlasnika vozila. Snosim li ja kao prodavatelj, nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora koji je ovjeren kod javnog bilježnika, od tog trenutka bilo kakve. Kod nas je mnogo načina da se prodaju vozila.


Ovako ispunjen kupoprodajni ugovor treba ovjeriti kod javnog bilježnika te trebate biti. II▻SKLAPANJE I OVJERA KUPOPRODAJNIH UGOVORA I PRIJEPIS VOZILA ,BRODICA! NUDIMO USLUGE SKLAPANJA I OVJERE. Javnom bilježniku je pri prodaji vozila bitno jedino ovjeriti potpis prodavatelja. Uvoz motocikla nakon ulaska u eu. Dakle, situacija je slijedeća, gdje se u Puli može vikendom ispuniti i ovjeriti kupoprodajni ugovor?


BufretLignendeOversett denne siden21. Zamisli tek što bi se desilo da nema prijenosa vlasništva i ovjera ugovora. Kako bi se zaštitili od toga da kupac vozila ne prenese vlasništvo na sebe.

Ovjera kupoprodajnog ugovora za vozilo
Prije su u prometnoj dozvoli bili upisani po redu svi vlasnici vozila, ali to. Javni biljeznik ne solemnizira ugovor o kupoprodaji motornog vozila. Treba li uopce praviti kupoprodajni ugovor, formalnosti radi? Njemačkoj od privatne osobe, u biti i ne trebate čak ni kupoprodajni ugovor, onaj tko je u vlasništvu knjižice. Taj rok počinje teći od datuma sklapanja kupoprodajnog ugovora, bez.


Prva registracija; Produženje registracije; Odjava vozila; Promjena vlasnika. Prilikom kupoprodaje vozila neophodno je obaviti niz pravnih radnji. Po potpisivanju kupoprodajnog ugovora, rok za plaćanje poreza na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.