subota, 23. srpnja 2016.

Tapeciranje auta split

Tapeciranje auta split Jeli zna neko dobrog i povoljnog majstora? Tražim po internetu i ne mogu naći sve je Zagreb. Vidim da koloega Domi s foruma to dobro i.

Tapeciranje auta split
Spremljeno u privremenu memorijuSlično2. USLUGA TAPECIRANJA I PRERADE MOTO SJEDALA -više vrsta boja. Tapeciranje Zlatovic jdoo, Split, Croatia. Location:Split; Ime:zoran čače; Auto:vw passat b4 1.
Tapeciranje auta split
Ima li di u Splitu i bližoj okolici netko ko se bavi tapeciranjem ili eventualno preradama siceva? TAPICIRANJE SICEVA ZA MOTORE,OBLAŽEM.


Materijali: koža, skaj, alkantar i dr. Tkanine za tapeciranje (presvlačenje) interijera automobila - Pretražujte imenik proizvođača, pružatelja usluga. Trebam pretapecirati plafon (nebo), ali ovdje u Splitu mogu dobiti samo. Autotapetarija Vitrum se bavi tapeciranjem svih vrsta auto sjedala. Za Vas tapeciramo unutrašnjost automobila, plovila, autobusa, teretnih vozila, viličara. Dolazite u dogovoreno vreme da izvadim iz auta krovni tapacir. Djelatnost: Brodske tende, cerade, tkanine za tapeciranje.


Tapeciranje auta split
KLJUČ EXPERT u sklopu tvrtke BRAVA EXPERT d. Splitu, pruža bravarske usluge; otvaranje auta i otvaranje vrata na području Split. B & B KOŽNI AUTO INTERIJERI - Osnovne informacije - GDJE. Usluge tapeciranja auto interijera u kožu i alkantaru. Ja sam u skaj platio 600 kn za 1 sic, za kožu je kaže majstor duplo. Al skaj ne preporučam nikome jer je ×××××× po ljeti da se ubiješ. Zovemo se AUTO TAPETARIJA KLAPŠEC i radimo u sklopu poduzeća. Vaših vrata,javite se nama i mi ćemo Vam ih tapecirati i na taj.


Auto sjedala, krova i stranica te tapeciranje volana, naslona i ručice mjenjača. Auto presvlake ili navlake izrađujemo po originalnim. Kad je riječ o tapeciranju vozila radionica može pružiti usluge tapeciranja i. Posao se obavlja vrhunskim materijalima; pravom kožom, auto-skajevima. Izrada i renoviranje tapeciranog namještaja, IZRAĐUJEMO TAPECIRANI NAMJEŠTAJ. Nalazimo se u samom centru prekrasne Žrnovnice, nadomak Splitu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.