srijeda, 13. srpnja 2016.

Tražim posao split

Tražim posao split Naslovnica › Poslovi po gradovima u Hrvatskoj › Posao Split Više. Administrativni asistent traži posao u struci u Splitu. Besplatni oglasi Split - Posao - Ponuda i potražnja poslova, zapošljavanje.

Tražim posao split
Tražim ozbiljnu gospođu za čuvanje djece i ispomoć u kućanstvu. Imam 18 godina i idem u trgovačku školu Split za zvanje komercijalista. Imam iskustva sa invalidima jer mi je brat u kolicima te brinem o njemu.


Prije 1 dana - Oglasi i natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Split (Bihaćka 2c).

Tražim posao split
Za sva radna mjesta ravnopravno se mogu natjecati. Opis: tražim sposobnog informaticara-programera sa idejama rada u internet. Nudimo zanimljiv i dinamičan posao te redovnu i stimulativnu zaradu. Pronađi posao u oglasima za zapošljavanje. Ponuda aktivnih natječaja za zapošljavanje u Hrvatskoj.


Natječaji za posao: Splitsko-dalmatinska županija. Hrvatska; Stručna sprema: NKV - nekvalificirani; Vrsta zaposlenja: Honorarni posao; Rok prijave:. Rezultati se odnose na sve županije. Mjesto rada: SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA Poslodavac: KUTJEVO D.

Tražim posao split
Kategorija: Zdravstveni, prirodoslovni i biotehnički stručnjaci. Kuhara samostalnog za a la carte restoran, na otoku Rabu tražim, za sezonu 25. Trazim dadilju za cuvanje djevojcice 18mj i pomoc u kuci. Iskusna dadilja spremna odmah prihvatiti posao.


Prodajem dvosoban stan-apartman kompletno uređen, u Splitu, predio Varoš. Eto jedan pomalo neobičan oglas za PS :angel4 U potrazi sam za poslom u Splitu. SSS: upravni referent, trenutno student četvrte godine na. Split, predio Lokve prodajem garažu 16,50m. Motivirana si osoba željna dokazivanja? Smatraš da imaš dovoljno znanja da ga možeš kvalitetno prenositi drugima?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.