četvrtak, 28. srpnja 2016.

Ulja direkt gume forum

Ulja direkt gume forum Uljadirekt - Garden Mall Zagreb Automobili. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoKLIKNITE! Zamjena guma i ulja dok shoppingirate u Garden Mallu.

Ulja direkt gume forum
Odabir gume je olakšan obveznim označavanjem performansi, ali ako želite potpunu sliku kvalitete gume koju kupiti, trebate ovaj test. Kineske gume su preplavile tržište, gdje je cijena često najbitnija. Sve se svodi na to da dobijete ono što plaćate. ADAC i Stiftung Warentest testirali su ljetne gume 35 modela u dvije veličine guma, prva četiri para istog proizvođača su testirani u.
Ulja direkt gume forum
Budući da dečki nemaju iskustva s gumama preuzeo sam ovo na sebe.


Ponuda uključuje: voucher koji plaćate 39kn, a omogućava vam kupovinu auto guma po najpovoljnijm cijenama u Servisu Ulja Direkt. Ulja direkt i trazim povrat ili druge gume iako to nije do njih. J sam sebi u 3mj kupio gume kod ulja direkt, uzeo sam TOYO DRB. Demontaža, montaža & balansiranje za sve 4 gume i sva osobna vozila uključujući i terence za samo 79 kuna u Servisu "ULJA DIREKT" u Zagrebu u Garden. NAJVEĆI IZBOR GUMA I FELGI U REGIJI - PREKO 30 000 GUMA I 20 000. O trgovini; Više o trgovini; Kako do nas. Rabati su 7% za sve brandove guma,osim za slijedeće, kojima je rabat 9%;.


Return to Interni forum samo za članove kluba.

Ulja direkt gume forum
Dubrava: Zamjena, montaža i balansiranje guma do 17 cola za samo 99kn! Web stranicu tvrtke Ulja Direkt pogledajte na linku ovdje. ZG netko ima po istoj cijeni iste gume ko i Furlan, neki "ulje direkt" imam. Imam priliku povoljno nabaviti ove 2 gume pa me zanimaju iskustva ako ih. Gdje su najpovoljnije gume preko neta? Možeš i pitat kolegu sa foruma, ja sam kod njega nabavio gume.


Koje ulje (i koliko) ide u mjenjač, koliko i čega u prednji, a koliko i čega u stražnji diferencijal? TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI; Years. Pazi na tlak u gumama,na vecini auta pise na koliko trebaju biti napumpane. Imas tu na forumu sve o auto sjedalicama pa malo prouci. Nego, treba što prije staviti ljetne gume jer nema smisla, a ni sigurnosti voziti se na zimskim u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.