četvrtak, 4. kolovoza 2016.

Fitness centar dubrava

Fitness centar dubrava Fitness centar VIVA DUBRAVA nalazi se na lokaciji Koledinečka bb, nasuprot tržnice. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoWIPEoff Fitness Centar Zagreb. Suvremeno uređeni klubovi; rade od 0-24 sata; teretana Zagreb, fitness; osobni trener.

Fitness centar dubrava
FITNESS CENTAR DUBRAVA je višenamjenska sportska dvorana u kojoj možete kvalitetno trenirati i dovesti svoje tijelo u zavidnu formu. Fitness centru VIVA u Dubravi ili mjesečna članarina za teretanu u Dubravi ili Sesvetama uz do 52%. Dubrava 35, u neposrednoj blizini tramvajske i autobusne stanice.


Naš centar DUBRAVA nalazi se na lokaciji Koledinečka bb, nasuprot tržnice.

Fitness centar dubrava
Prostor je lako dostupan sa osiguranim parkingom, prozračan. FITNESS POINT (Zagrebačka 105) oko 200m od križanja nove Branimirove i Avenije Dubrava prema Sesvetama. Damira Tomljanovica Gavrana 11, Strojarska ulica 20, Dubrava 33. XXL Fitness i aerobic centar Kvatrić je novootvorena teretana koja se nalazi u sklopu. PCC seminar za trenere i fitness entuzijaste Convict conditioning, knjiga autora. Kolege Matej Hočevar i Žiga Urh, voditelji funkcionalnog fitness centra Vigor.


Samo 2 km od Dubrave, 5 minuta od Ravnica i Maksimira - uživajte u svježem. POPUSTI: TERETANE DUBRAVA - Najbolji popusti na dajsve. Sniženja, popusti i akcije za traženi pojam: teretane dubrava.

Fitness centar dubrava
Tako teretana u centru grada, Fitness forma, članarinu naplaćuje od 200 do 280 kuna. U teretani My Gym u Dubravi cijene se pak kreću od 200. Teretana i fitness centar PICCOLO nalazi se na adresi Dubrava 200, uz glavnu cestu.


Teretana je namijenjena ženskoj populaciji koja želi uz stručnu pomoć. Funkcionalni fitnes je planski program vježbanja koji umanjuje negativne posljedice modernog načina života. EliteFit je ponajbolje opremljeni centar na ovim prostorima – površina za vježbanje od 600 m2, čak 5 tona. Fitness je namijenjen ženskoj populaciji koja želi uz našu pomoć,malo volje i. Biciklistički klub Zagrebačka Dubrava. II▻Poslovni prostor Zagreb (Dubrava), uslužna djelatnost 180 m2 , Prostor opremljen za Fitnes centar, sa dvije. Teretana, fitness i aerobic centar Piccolo nalazi se na adresi Dubrava 200 uz glavnu cestu. U programu nudimo Fat burn treninge za kondiciju, snagu i redukciju.


Gyms4you lokacije (Centar Bundek, VMD Centar i Dubrava).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.