srijeda, 10. kolovoza 2016.

Izvadak iz matice umrlih ili smrtni list

Izvadak iz matice umrlih ili smrtni list Izvadak iz matice umrlih ili smrtni list O činjenicama upisanim u državne matice izdaju se izvaci iz državnih matica i potvrde. Ovisi li to o tome je li matični ured. Izvadak iz matice rođenih i rodni list nisu ista stvar.

Izvadak iz matice umrlih ili smrtni list
PREDMET: Zahtjev za izdavanje isprave iz matice umrlih. Molim da mi izdate (zaokružiti traženo):.
Izvadak iz matice umrlih ili smrtni list
POPUNITE TRAŽENA POLJA I ODABERITE MATICU ZA KOJU ŽELITE. Pisani prijevod s ovjerom sudskog tumača osobnih.


Rodni, vjenčani ili smrtni list sadrži podatke o činjenicama koje su upisane u državne. Molim Naslov da mi izda ispravu iz državne matice umrlih: 1. Isprave iz matice rođenih i umrlih izdane po Bečkoj konvenciji za potrebe u zemljama. Prvi je smrtni list (potvrda iz matice umrlih, a služi kao dokaz da je osoba umrla). Obrascu broj 9 i na Obrascu broj 13 i Potvrda o činjenici smrti ima naziv »Smrtni list«.

Izvadak iz matice umrlih ili smrtni list
Zahtjev za upis u maticu rođenih novorođene djece podnose roditelji prema mjestu. Izdavanje isprava iz državnih matica rođenih, vjenčanih i umrlih. Međunarodni izvadak iz matice umrlih.


Smrt se putem Veleposlanstva RH u Kraljevini Belgiji može prijaviti uz izvadak iz matice umrlih izdan na međunarodnom obrascu (međunarodni smrtni list). Smrt se preko Generalnog konzulata može prijaviti uz izvadak iz matice umrlih izdan na međunarodnom obrascu (međunarodni smrtni list). IV-205 SMRTNI LIST, IV-205 SMRTNI LIST, LIST, 3000. Izvod iz matične knjige umrlih ili smrtni list. Ako su kršteni u drugoj župi trebaju donijeti Krsni list, pa ako u njemu. Za svako dijete rodni list ili izvadak iz Matice rođenih ili potvrda o rođenju. Rodni list, smrtni list za preminulog roditelja ili potvrda o nestanku.


IV-200 IZVADAK IZ MATICE ROĐENIH, IV-200 IZVADAK IZ MATICE ROĐENIH, LIST, 3000. Je li o ovom smrtnom slučaju provedena istraga? Domovinskog rata; dokaz o utvrđenom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.