ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.

Koloidna cista na štitnoj žlijezdi

Koloidna cista na štitnoj žlijezdi Pojava i razvoj koloidna cista u štitnjači dugo asimptomatski. Za velikih razmjera mogu biti znakovi kompresije vrata, gušenje. Ciste na štitnjači – šupljine (ciste) ispunjene tekućinom najčešće su.

Koloidna cista na štitnoj žlijezdi
UZ pregleda stitne zlijezde dijagnostikovane su mi koloidne ciste na stitnoj zlijezdi. Benigni uzroci tireoidnih čvorova su hiperplastična koloidna guša, ciste štitnjače, tireoiditis i adenomi štitnjače. Ako kvržica je ispunjena tekućinom ili krvi, to se zove cista štitnjače.


Najčešći tipovi noncancerous, pojedinačni čvorovi štitnjače su koloidna čvorovi ili.

Koloidna cista na štitnoj žlijezdi
Ništa od terapije za štitnu žlijezdu. Značajke jednostrane ciste; dijagnostičkih metoda; Kako liječiti cistu štitnjače? Bila sam slucajno na ultrazvuku stitne zlijezde i otkrili su mi da imam cistu, 20mm veliku. Sad cekam nalaze hormona da budu gotovi, pa ce mi. Da li netko zna sto znaci kada su svi hormoni stitne uredni, ali su anti-tijela povisena. Mojoj mami su dijagnosticirali koloidna cista na stitnoj zlezdi? Nakon punkcije (valjda se tako kaze) otok koji je imala je spao.


Postovani, godinama imam koloidne ciste na stitnoj zlezdi 4mm i 6mm hormoni bili u granicama. Pri proveri hormona od pre par dana rezultati.

Koloidna cista na štitnoj žlijezdi
Normalna štitnjača je građena od folikula koji sadržavaju koloid. Najveća zabuna se događa kod koloidnih cista (slika 8) unutar kojih se zbog gustog koloida. Da li postoji lek (alternativna medicina ili klasicna) za uklanjanje cisti na štitnoj žlezdi? Herba Medica Natural može da vam preporuči čaj za cistu na štitnoj žlezdi Femina Tiro koji se danas koristi kao potpuno prirodni. Također, ciste u štitnjači nisu rijetkost.


Tvrdoća čvorova u štitnoj žlijezdi varira od jako mekanih poput spužve do čvrstih, kalcificiranih čvorova. Kada sam joj to i rekao otisla je kod doktora i saznala da ima vodenu cistu od 4 cm na stitnoj zlezdi. Koliko je to ozbiljno i da li mora na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.