četvrtak, 11. kolovoza 2016.

Kozmo vikend akcija za bebe

Kozmo vikend akcija za bebe Kozmo vikend akcija za bebe Od petka do subota iskoristite 30% popusta na sve proizvode za bebe. Popust se ne odnosi na proizvode koji su već na akciji.

Kozmo vikend akcija za bebe
Pročitajte zadnje novosti iz Kozmo svijeta, saznajte nove akcije parfema i ostalih proizvoda iz Kozmo ponude.
Kozmo vikend akcija za bebe
Vaše bebe, njegu i uljepšavanje lica,tijela i kose, te održavanje Vašeg doma čistim i ugodnim. Kozmo vikend akcija -30% popusta na sve za bebe! Iskoristite -30% popusta na baby pelene. Ovaj petak i subotu iskoristite 30% popusta na sve proizvode za bebe!
Kozmo vikend akcija za bebe
U subotu u Kozmu 30 % popusta na sve za bebe: pelene, maramice, kašice, igračke.


Drogerija Kozmo napravila je akciju koja uključuje 30 posto popusta na proizvode za bebe u trajanju od tri dana. Dobra vijest za roditelje stiže iz Kozma. Kupite proizvode za njegu dječje kože, pelene i sve što vam treba za mališane po odličnim cijenama. Ginekologica mi je rekla da neofeni nisu štetni za bebu, ali se ipak treba. Zaviri u lipanjski vodič kroz popuste u drogerijama (DM, Kozmo, Bipa, Müller). Kozmo drogerijama potražite sve za bebe na popustu od -30%! Najveća hrvatska drogerija KOZMO danas je predstavila novu akciju VIKEND ZA MAMU I BEBU. Mlade mame Iva Balaban, Ana Begić i Mirna.


Kozmo vikend akcija za bebe
Svi katalozi, akcije i popusti na jednom mjestu. Kaufland - Akcija za početak tjedna. Popularity,Safety,Social monitoring,Legitimacy reports about. These are some keyword suggestions for the term "Kozmo Akcija". Kozmo Vikend Akcija 30% Na Proizvode Za Bebe. Vikend akcije na određeni asortiman”, navode u Kozmu, ističući da.


Naša dugogodišnja akcija Kozmo srijeda izvrsno je prihvaćena od strane kupaca, a u njoj. Bipa za vikend-40% na odredene parfeme- preporucam La vie est belle i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.