srijeda, 3. kolovoza 2016.

Radio za auto njuškalo

Radio za auto njuškalo Auto radiokasetofoni u malim oglasima sa slikama i cijenama. Grundig auto radio, cd changer i 4 kanalno pojačalo + PS2 gratis. Auto akustika i auto navigacija u malim oglasima sa slikom i cijenom.

Radio za auto njuškalo
Tvoj ti stari radio dosađuje i trebaš novoga? Ukoliko obožavaš kvalitetnu glazbu, brzim napretkom auto-akustične tehnologije imaš priliku čuti kvalitetnu glazbu. OSTALI PROIZVOĐAČI, PIONEER, ACME, MSI, NEO i mnogo drugih po izvrsnim cijenama. Njuškalo rabljeni auto radio,rabljeni ili novi auto forum,rabljeni automobili forum,najbolji rabljeni auto forum,njuškalo oglasi rabljeni auti,horvat automobili.


Radio za auto njuškalo
Stranica 4-Njuškalo pokreće naplatu u kategoriji Automobili Automobili. Auto MP3, CD i DVD playeri u malim oglasima sa slikom i cijenom. Ukrajinska, detektivska serija prati neobičnog detektiva koji koristi svoju neverovatnu sposobnost njuha u. Na Njuškalu je osvanuo jedan zanimljiv oglas za auto, a zbog kreativnosti autora, on je ubrzo postao interenetski hit. Auto moto centar Međimurje ovlašteni je prodavatelj i serviser za vozila marke Ford, Fiat, Alfa Romeo, te ovlašteni. Philips, Sony, Grundig, Denver, Panasonic i druge kvalitetne marke radija, CD, MP3 i kazetofona po najpovoljnijim cijenama iz naše ponude trgovina. Oprema: ABS,Klima uređaj,zračni jastuk za vozača,zračni jastik za suvozača,metalik boja,komande radij an upravljači,radio cd mp3,prednja svjetla za maglu. Kao zaljubljenicima u automobile, vjerojatno najljepša stvar koju možemo vidjeti je kad vlasnik limenog. Nazvao sam Njuškalo i upozorio ih na to, a oni su taj lažni oglas odmah skinuli.


Radio za auto njuškalo
Sjećam se kad sam za tvrtku tražio auto preko Njuškala da je bilo. Prije par godina auto je kupljen od kolege koji je tvrdio da je auto lošiji limarijski ali da je motor odličan. Croatian-English Translation for auto njuškalo - online dictionary EUdict. Jedino mjesto za Vašu ponudu, potražnju, iznajmljivanje, unajmljivanje i zamjenu. Tu su i originalni radio, servisna knjižica i novi rezervni motor. Auto je registriran, a nakon restauracije je prošao 2800 kilometara od njih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.