četvrtak, 11. kolovoza 2016.

Renault laguna 1.9 dci forum

Renault laguna 1.9 dci forum Spremljeno u privremenu memorijuSlično16. Auto Portal - TEST RABLJENOG RENAULT LAGUNA 1. To ne znači da produžena Laguna nije dobar automobil.

Renault laguna 1.9 dci forum
Dapače, posebice u kombinaciji s common-rail dizelašem 1. Auto je kupljen prije 2 godine,rabljen. Za razliku od drugih marki automobila,ima svu moguću opremu,cijena nije bila previsoka. Mana ima kijamet ali sve je to sica neka beze, mada smeta.
Renault laguna 1.9 dci forum
DCI 74Kw (100Ks) 2004g EDC15C13 - AENovak. Da li neko od vas vozi Lagunu II i kako je zadovoljan sa istom!


Vozim od juna ove godine lagunu 2 1. Gledao po forumu, cini mi se da ne nadjoh slicnu situaciju. Renault Laguna Hatchback (2001 - 2007). Druga generacija francuskog kompaktnog monovolumena proizvodila se od 2003. Premda su mu mnogi zamjerali višak plastike. Po voznim karakteristikama i potrosnji. Ne tako davnim pomlađivanjem Laguna i Vel Satis poprimili su nešto svježiji izgled, kojim su uspješno sakrili godine i još uspješnije se uklopili.

Renault laguna 1.9 dci forum
I da li je bolji(kvaliteni) od lagune? Po gradu sa manjom cipelom 7,5 - 8 litara a na otvorenom 5 - 5,5 litara.


Kada sam kupio auto dok nisam prilagodio. Mozznost imam nakup lagune letnik 05. Francuska udobnost ima pravo značenje tek uz reno lagunu. CI turbodizel motor sa komon rejl tehnikom ubrizgavanja mogu. Automobili: Prelistah celi forum automobili i nisam našao nigde nikakve utiske o automobilu. Torej, tudi kolega je pred nakupom R Lagune karavan letnik od 2001-2003 tu vmes, pa se odloča med 1. Specijalna izdanja automobila idealan su način da odskočite od prosjeka bez potrebe za tunerskim zahvatima na vozilu.


Pozdrav svima, odlučio sam kupiti megane 1. Image Evo stavio sam i alternator od 210A na lagunu, sad nema da fali struje :-) Poslano.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.