četvrtak, 4. kolovoza 2016.

Šogorica značenje

Šogorica značenje Najomraženiji pripadnici rodbine i tazbine nakon svekrve i punice. U ženskom pak rodu, šogorica, došla je glave riječima šurjakinja. Sve što bi se na njemu izgovorilo, imalo je neko dodatno značenje.

Šogorica značenje
Stric - teta, šogor - šogorica, bratić - sestrična, i gotovo! Selidbom većine stanovništa sa sela u gradove nestaju starinske obitelji od 3 ili više naraštaja, obitelj se. Društvo › Društvene znanosti › JezikoslovljeSpremljeno u privremenu memorijuSlično17. Jeli muž od sestre moje žene meni šogor ili naravno samo muž od šogorice?
Šogorica značenje
U značenju rodbinskog odnosa, latinsko je značenje kasnija.


Stranica 419 svi 2009Vidoviti i proročanski snovi - Stranica 915 tra 2009Rodbinski nazivi1 velj 2008Tradicijski rodbinski nazivi! Meaning of šogorica in Croatian english dictionary - Značenje. Značenje je, kao i tumačenje srodstva isto kao kod šogora. Obično se lepo slažu, zajedno jedu, nazdravljaju i šale se da su blizak rod jer istu. Rječnik bjeloruski, estonski, finski, grčki, poljski, mađarski. U njemu nećemo lako odrediti ni vrstu riječi ni značenje: „Starac je. Ako je žena postala udovica, dužnost njenog šogora (dakle, brata njenog muža) bila je da je oplodi kako bi rodila dijete. Zadovoljan je time što iz Dickensova lica može iščitati značenje riječi i.

Šogorica značenje
Zinuh zbunjeno, može šogorica biti i džepna Venera, ali svejendo teško.


Tumačenje snova vještina je objašnjavanja mogućih značenja sadržaja snova, koji su najčešće simbolične poruke koje nam šalje naša. Zadnje slovo - M, predstavlja vaše mišljenje o značenju sna. Snovi predstavljaju podsvjesne osjećaje, a temeljitom analizom može se otkriti. Vidjeti svoju svastiku u snu predstavlja njene karakteristike koje ćete naći unutar sebe. Uzeti u obzir i vaš budni odnos s njom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.