utorak, 9. kolovoza 2016.

Uredba o održavanju zgrada 2013

Uredba o održavanju zgrada 2013 Uredba o održavanju zgrada 2013 Ovom Uredbom uređuju se pitanja namjene sredstava zajedničke pričuve radi održavanja zgrada u suvlasništvu, vrste i način poduzimanja hitnih i nužnih.

Uredba o održavanju zgrada 2013
Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, Uredbi o održavanju zgrada i donošenja. Upravljanje i održavanje zgrada regulirano je prvenstveno odredbama. Pored Zakona o vlasništvu, najvažniji podzakonski akt je Uredba o održavanju zgrada.
Uredba o održavanju zgrada 2013
EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA OD 12. Poštovani, zanima me tumačenje Uredbe o održavanju stanova, i to članka 3 stavak 2.
Uredba o održavanju zgrada 2013
Ovom uredbom bliže se uređuje način održavanja stambenih zgrada i stanova, određuju vrste radova na održavanju, način organizovanja poslova održavanja. Pravna regulativa za upravljanje i održavanje stambenih i poslovnih građevina.


Osnivanje – konstituisanje skupštine zgrade. Uredba o uvjetima i mjerilima za utvrđivanje zaštićene najamnine. UREDBA O ODRZAVANJU STAMBENIH ZGRADA I STANOVA. Hetig dd Sarajevo, Zakon o održavanju zajedničkih dijelova zgrada i. Uredba o mjerilima i kriterijima dodjele na korištenje nekretnina za potrebe tijela.

Uredba o održavanju zgrada 2013
Zakon o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske. Uredba o darovanju nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske. Uredba o naknadi za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u prostoru. Pričuva stambene zgrade je novčani fond suvlasnika zgrade iz kojeg se plaća obvezno, nužno.


Stoga nudimo njihov popis prema Uredbi o održavanju zgrada. Sredstva zajedničke pričuve su temeljni prihod stambene zgrade za potrebe održavanja. Zajednički dijelovi i uređaji, sukladno Uredbi o održavanju zgrada su:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.