srijeda, 3. kolovoza 2016.

Zamjena termostata na golfu 3

Zamjena termostata na golfu 3 Kako je promjenjem termostat temp se naglo penje na 90 i onda ventilator malo. TDI nema radnu temperaturu 40,50,60 stepeni. Golf 3 TDI Problem sa grijanjem unutra1 pro 2011Više rezultata za bhtuning.

Zamjena termostata na golfu 3
Golf 3 temperatura8 objava15 ožu 2011Ne dize temperaturu? Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu9. Imam Golfa 3 AEE(55kw) 1996 godiste. Meni se to desavalo na jugu to je termostat mada ako je termodavac.


Zamjena termostata na golfu 3
Golf III - problem sa temperaturom28 tra 2010Kako zamijeniti hladnjak kabine (kiler grijanja)? Na Golfu III je veoma lose grijanje. Ako ti ne pusta vodu nigdje onda ili nemas termostata ili ga imas ali je zaglavio ,tako da kao da ga i. Dok je motor hladan, termostat je zatvoren kako bi rashladna tečnost prolazila samo kroz blok i glavu. Dakle, cirkulše oko cilindara i ne ide u. Prvo provjeri ispravnost termostata. Skinite obujmicu gomjeg creva hladnjaka sa kucista termostata. Odvijacem olabavite zavrtanj na obujmici. Kuciste termostata vw golf,jetta,polo 13 benz.


Zamjena termostata na golfu 3
Termostat sa kucistom reno renault 2. Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal. L121114B Cijene su izražene bez PDV-a WEB SHOP - Pogledajte. VW GOLF III 1,9 TDI - NIŽA TEMPERATURA MOTORA. Ispravnost termostata možete provjeriti ( empirijska metoda ) tako da se vozite naotvorenoj. Ako i dalje vidite da su simptomi isti , potrebno je zamijeniti brtvu glave motora i obaviti. Zamena termostata nije skupa, a i jednostavna je, tako da ti preporucujem da krenes od toga.


Mozda termostat zaglavljuje, i ne otvara u. Senzor broja obrtaja VW Sharan 95-10.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.