srijeda, 7. rujna 2016.

Kako napraviti usecerene bademe

Kako napraviti usecerene bademe Ne bih mogla reći da je to nešto jednostavno za napraviti makar sam ih radila 100 puta. Moji ih prijatelji uvijek očekuju za Božić ispod bora. Kada je prokuhalo, dodati bademe i miješati kuhačom.

Kako napraviti usecerene bademe
Svakako probaj, nije ih teško napraviti. Danas jedna brzinska slatka grickalica - ušećereni bademi! Ušećereni bademi (bruštulani mjenduli).


Već ih dugo želimo napraviti, ali nikako da nam dođu na red.

Kako napraviti usecerene bademe
Iako ne znam razlog jer stvarno ih nije teško napravit, ako vam neko kaže kako. Sigurno ste i do sada našli koji recept, ali za svaki slučaj evo. Slatki zalogajčići od badema u čokoladi - Fini Recepti by Crochef - Duration: 2:34. Iako se priprema čini jednostavna, trebate biti oprezni i stalno miješati kako šećer ne bi zagorio. Bademe istresite na papir i ostavite ih da se. Kod Gastro Dive, čiji je blog pod istragom u okviru igre FBI rukavice, našla sam recept za ušećerene bademe. Uspio sam ga uloviti jednu večer prije nego je počeo raditi ušećerene bademe.


Isprva je protestirao i nije htio snimati da. Recept za pripremu prženih bajama-badema sa šećerom, dalmatinskog specjaliteta.

Kako napraviti usecerene bademe
Ovi ušećereni bademi su jako kalorični, ali su jako ukusni. U našem receptu saznajte kako pripremiti ušećerene bademe. Daklem, molim lijepo recept za obicne, vulgaris usecerene bademe, ljesnjake, orahe. Ovako ušećerene bademe i orahe čuvajte na suvom i hladnom. Na zapadu se kao začin za ušećerene bademe često koristi cimet, pa možete probati i s ovom varijantom.


Staklena torta Kako napraviti ogledalo glazuru. Idealni kandidati za prženje su lješnjaci, bademi, orasi, kikiriki, ali i pistacije i pinjoli. Iako samo prženje oraha, lješnjaka, badema i drugih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.