subota, 3. rujna 2016.

Kako ukloniti mrlje od boje s odjeće

Kako ukloniti mrlje od boje s odjeće Ne znajući da jedna pušta boju, operem haljinu (na ruke) i imam na drugom dijelu mrlje. Pokušala maknuti mrlje Vanishom i Bioshoutom. Fleke ili mrlje100+ objava21 sij 2006flekovi na robici-sa čim skinuti?

Kako ukloniti mrlje od boje s odjeće
Uklanjanje mrlja sa tkanina-Hausmajstoricahausmajstorica. ReceptureSpremljeno u privremenu memorijuSličnoTapecirani namještaj – mrlju ćete ukloniti s pjenom od deterdženta za. Utrljajte u mrlju prozirno tekuće sredstvo za pranje posuđa i stavite odjeću u. Ako ste prolili klor po svojoj odjeći u boji, ništa ne možete učiniti.


Kako ukloniti mrlje od boje s odjeće
KAKO UKLONITI MRLJE - MAMIN KUTAK FLOMASTER NA ODJEĆI Mrlju. BOJA NA BAZI VODE, PLASTIKE I AKRILA Utrljajte prozirno tekuće sredstvo za. Imate groznu mrlju na omiljenom komadu odjeće? Osim što kvare izgled odeće, fleke i mrlje mogu i da unište tkaninu ukoliko. Boja (farba) za kosu - Sa tkanine se fleka teško skida, jer se inače teško rastvara. Zelene mrlje se uspešno mogu očistiti i benzinom za čišćenje. Suhe ostatke boje s odjeće pokušajte isprati s mnogo tople vode uz.


Razrjeđivač će ukloniti mrlje od boja na uljnoj bazi, ali ne i od boje na. Također možete koristiti limun da zadržite bijelu boju odjeće. Nitko nije imun od boje mrlje koje su se pojavile na odjeći. Boja na pamuk odjeća može se ukloniti s acetonom ili terpentin, kerozin se također može koristiti. BOJE - Mrlje od boja, bilo vodenih ili uljanih, trebalo bi ukloniti što prije. Kako se riješiti mrlja, ukloniti neugodne mirise i mucice s odjeće? Na tržištu postoji mnogo proizvoda za koje se "stavlja ruka u vatru" da će skinuti tvrdokornu mrlju s odjeće ili neke tkanine. Postoji nekoliko načina da vratite prvobitnu boju vešu koji je nakon pranja.


Pranje odjeće nikome nije omiljeni kućni zadatak, pogotovo kada je odjeća dodatno zamrljana vinom ili travom, ili kada ono što je nekad bilo. Kako najlakše očistiti kožu od boje za kosu? Ne uspijete li otprve ukloniti mrlju,istrljajte je krpicom namočenom u. Mrlje od BOJE ZA KOSU na odjeći očistite limunovim sokom i mlijekom. Obični sapun može sasvim pristojno očistiti krvave mrlje”, kaže Kerr.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.