četvrtak, 15. rujna 2016.

Kazna za neregistrirano vozilo pravne osobe

Kazna za neregistrirano vozilo pravne osobe S obzirom da vožnja neregistriranim i neosiguranim vozilom spada u. Svi vlasnici vozila koji ni nakon prelaska roka od 15 dana, od dana isteka važenja. Protekla dva vikenda, s ciljem upoznavanja vlasnika vozila sa svim štetnim posljedicama upravljanja neosiguranim i neregistriranim vozilom, održane su.

Kazna za neregistrirano vozilo pravne osobe
Vozaču ide upravljanje neregistriranim vozilom a vlasniku jer nije. Nema takve kazne za fizičke osobe, samo za pravne i obrtnike. Sigurno ste čuli da nakon što vam registracija vozila istekne, imate. Za neosigurano vozilo kazna se diže sa 20 na 50 tisuća kuna.
Kazna za neregistrirano vozilo pravne osobe
Fizičke osobe tako će plaćati kazne u iznosu od 700 kuna, dok će kazne za pravne osobe i obrtnike iznositi od 5000 do 15. Za neregistrirano vozilo kazna 2 tisuće kuna.


Strožije kazne za vožnju neregistrovanih vozila. KM i da se vlasniku neregistrovanog vozila koji ustupi svoje vozilo drugoj osobi na korištenje. PU varaždinska, napuštena vozila, neregistrirana vozila. Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima predviđa da se za registrovano vozilo izdaje saobraćajna dozvola, registarske. Dakle, oštećena će osoba dobiti naknadu za popravak automobila ili za tjelesne ozljede, a na Hrvatskom uredu za. ZAGREB - U Hrvatskoj ima gotovo 206.


Registraciju vozila u vlasništvu pravne ili fizičke osobe koja vozilo daje u leasing.

Kazna za neregistrirano vozilo pravne osobe
Obvezni ste odjaviti vozilo u slučaju da ste svoje vozilo prodali, da vam je. Ako to ne učini, a pravni posao je zaključen nakon 11. MUP će na zahtjev osobe na koju je vozilo registrirano, rješenjem ukinuti registraciju vozila. Odjavom ćete izbjeći prekršajnu kaznu od 700 kuna i sebi prištedjeti mnoge. Iznos novčane kazne za vožnju s nedopuštenom koncentracijom alkohola. Rok za odjavu vozila je 15 dana, a cijena odjave vozila je svega 20 kuna.


Odrapit će ti kaznu i isključiti te iz prometa ako te zaustave tak i onak. Ovim se Zakonom u pravni poredak Republike Hrvatske prenose sljedeće direktive Europske unije:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.