utorak, 6. rujna 2016.

Motor veš mašine snaga

Motor veš mašine snaga Snaga za pranje obično je oko 300 W, a za centrifugiranje obično. Obično motori imaju priključnu kutiju sa 5 žica i to standardizirane po boji. Odbačenih strojeva za pranje rublja ima na svakom smetlištu (nažalost).

Motor veš mašine snaga
Od tih strojeva mogu se iskoristiti neki dijelovi. Reci mi samo od koje masine imas motor pa cu ti poslati sliku. Imam jedan univerzalni monofazni elektromotor sa cetkicama iz ves. Elektro motor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.
Motor veš mašine snaga
Prodaju se dva elektro motora za veš mašine marke končar.


Posto vidim da puno vas ima stari motor od ves masine,evo nekoliko prakticnih uputstva o ispitivanju i seme spajanja ovih motora. Monofazni elektromotor od ves masine sa cetkicama. Index › Pitajte stolareSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu3. Motor je 1,1 kw 3 fazni sa neke vodene pumpe. Pokusao sam sa motorm od ves masine, ide ali komadici mesa moraju biti manji i jedan po. Brusilica od motora od ves masine, Mike Torello D. Moguča je regulacija vrtnje od 0 - 500 okretaja, a motor se nimalo ne grije. Ako ima neki stručnjak da mi pomogne oko povezivanja motora veš masine bio bi mu zahvalan?

Motor veš mašine snaga
Sto si je rastavljao uopste bez seme od ves masine?


Na žalost je taj motor izuzetno male snage i nije pogodan za mnoge. Pogled gotove mašine za mljevenje mesa sa 380 motorom i original ručkom za. Motor od vešmašine koji je uglavnom na oku mnogima, nije niti. Jednofazni asinkroni motor je konstrukcijski i fizikalno vrlo sličan kaveznom. LG u tome što se ne gubi snaga motora preko remena i remenica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.