utorak, 13. rujna 2016.

Punilica za cigarete forum

Punilica za cigarete forum Ne znam, kad pušim normalne cigarete, prsti mi ne požute, ali kad. Pa i ja sam sa punilicom, punila prazne cigarete, ali nije to za ženske. Ja sam prešel na duhan, izađe me 4 puta jeftinije a bolje su cigarete, kupim kilu, nesmem reći gde, i gotove one s filterima i s mašinicom pravim.

Punilica za cigarete forum
Forum - Stranica 8 - Hobi i stanovanje - Duhan za motanje, motalice. Mnogi pušači sve teže izdvajaju novac za sve skuplje cigarete. Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših.


Eto zašto nepišači nemogu raspravljati o duhanu i cigaretama.

Punilica za cigarete forum
Imate na svim kioscima i takva punilica nije skuplja od 60kn. Powermatic 2+, Električna mašinica za cigarete bez konkurencije. Poslovni kutak; Financije i marketing. Osim frkanja malih cigareta, investirao sam i u punilicu za cigarete tj. Dakle, za 200 cigareta trebat će vam 180 grama duhana (4,5 vrećice) ili 124,6 kuna. E-cigareta mi nije pomogla i uistinu je naporna. Odaberi kategoriju, Antikviteti, Audio, video, foto.


Mašinica je predviđena za istovremeno punjenje tri cigarete. MAŠINICA ZA PUNJENJE CIGARETA - PUNILICA DUHANA za 3 cigarete.

Punilica za cigarete forum
MASINICA ZA PUNJENJE SUPLJIH FILTER CIGARETA. Poštovani dali imate još auto radio i punilicu za cigarete električnu. Aukcija "Elektricna punilica za cigarete" je arhivirana. Punilica motalica elektricna punilica za duvan-šok cena. Resenje kupi punilicu ili motalicu,duvan,papir,neku lepu tabakeru i zabava moze da pocne-milina. Masinice za motanje kao i mini punilice na svim kioscima,cca 3 km.


Zbog cene cigareta, sve vise ljudi prelazi na motanje duvana. Bg mogu povoljno da uzmem onu punilicu što ubaciš duvan i prazan cigar. PRAZNE CIGARETE, filter tubice, prazne tubice sa filterom, prazne cigarete. Kad su počele da skakuaću cene cigareta, bilo je samo pitanje vremena kad će se pojaviti ulični prodavci duvana, mašinice i filteri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.