srijeda, 14. rujna 2016.

Studij energetike zagreb

Studij energetike zagreb Studij energetike zagreb Preko 50 gospodarstvenika podržalo šibenski studij energetike. Odabrali ste vrstu: Diplomski sveučilišni studij. Uskoro počinju upisi na prvi šibenski sveučilišni studij Energetske.

Studij energetike zagreb
Studij energetike zagreb
Pogledajte što sve trebate napraviti da biste se upisali na Studij energetike u Šibeniku. FOTO: Dan otvorenih vrata Studija energetike: Studenti, vaš uspjeh opravdao je. Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak.


Studij energetike zagreb
Novi šibenski studij energetike apsolutni hit.
Studij energetike zagreb
Od početka vjerujem u to da je studij energetike okosnica za razvoj Šibenika, ali i. Splita, Zagreba, Dubrovnika, Drniša, itd. Promotivni film preddiplomskog dislociranog studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih. Novootvoreni Studij energetike u Šibeniku na prvom upisnom roku je privukao. FOTO: POVIJESNI DAN ZA ŠIBENIK: Svoja vrata otvorio Studij energetike! Konačno potpisan ugovor: Šibenik dobiva studij energetike.
Studij energetike zagreb
U ponedjeljak s radom počinje šibenski Studij energetike!


Idejni pokretač studija energetike Zvonko Pešić prisjetio se kako je njegova.

Studij energetike zagreb
Zagreb-Montaža stipendirati prve studente šibenskog studija. Projekt osnivanja prvog sveučilišnog studija u Šibeniku podržali su. Mislim da studij energetike otvara vrata, mogućnosti i perspektivu za sve. Hrvatska IDEJNI TVORAC STUDIJA ENERGETIKE. Nastava će se na poslijediplomskom specijalističkom studiju Ekonomija energetskog sektora izvoditi tijekom 2 semestra. Web adresa (URL) na kojoj se aplikacija nalazi:. Srednjoškolci se izjasnili: Sveučilište u Zagrebu ima najkvalitetnije studijske programe, a najbitniji kriterij za odabir studija je mogućnost brzog.


Osnivanje studija energetike i zaštite okoliša u Šibeniku i dalje otvorena opcija. Burić i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras. Upisao sam strucni prediplomski studij elektrotehnike(3 godine). Povodom velikog gospodarsko-znanstvenog skupa koji je u organizaciji Grada Šibenika i Sveučilišta u Zagrebu. Naravno, kad dođu u Zagreb onda ulože truda i uspiju, a da toliko energije. Preddiplomski sveučilišni Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku, dislocirana sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, 5.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.