utorak, 25. listopada 2016.

Montaža kupaonskog radijatora

Montaža kupaonskog radijatora PVC prozorom, napravljena je montaža. Ugradnja kupaonskog radijatora (lojtrica). Cijevi centralnog grijanja idu uz vanjski gornji zid kupaonice, radijator bi se postavljao na isti zid.

Montaža kupaonskog radijatora
Usluga ugradnje centralnog grijanja, montaža radijatora. Ako niste dovoljno obučeni za montažu radijatora preporučamo da to prepustite stručnim i ovlaštenim osobama koje se bave instalacijom i montažom grijanja. RADIJATORI - kupaonski, pločasti, Lipovica. Postavljanje radijatora izvodi se ukoliko je moguće na vanjske zidove, pod prozor, jer je prozor uvijek slaba točka izolacije, a radijator pod prozorom kroz.


Montaža kupaonskog radijatora
Saznajte više o grijanju: kupaonski radijator. Usluga montaže radijatora i priključenja na mrežu, 250,00, 312,50. Imate li kupaonski rešetkasti radijator? Zanima me, postoji li električni rešetkasti radijator ? Zrak iz sistema se uspješno uklanja pravilnom montažom radijatora i to na način da se ostvari pad radijatora od 1-3% u odnosu na mjesto. Cijevni kupaonski radijatori Gorenje u prostor unose toplinu i djeluju kao dekorativni element. Odaberite između raznih modela u bijeloj ili kromiranoj izvedbi. Preporučena visina montaže je između 5 i 10 cm od poda.


Već kod dimenzioniranja radijatora mora biti utvrđeno prema kojem se sustavu polažu vodovi dovodnih cijevi prema radijatoru i odvodnih cijevi.

Montaža kupaonskog radijatora
Kupaonski radijatori svojim oblikom i dizajnom zauzimaju vrlo malo prostora u. Jednostavnost, privlačni dizajn i laka montaža glavne su prednosti kupaonskih. Proizvodači radijatora s kojima surađujemo: Roca , Lipovica , Bial. Sve to nudimo po vrlo prihvatljim cijenama, te nudimo montažu i puštanje u pogon za sve uređaje kupljene kod nas. Cijevni radijatori su vrlo praktični za kupaonice, a s obzirom na dizajn i. EBECO, Švedska i kupaonske radijatore TERMA, Poljska. Električni radijatori BEHA nude beskompromisnu kvalitetu i norvešku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.