subota, 29. listopada 2016.

Prodaja krava buša

Prodaja krava buša Prodaju se dvije mlade krave i jedna junica. Sve tri su stelne (čekaju mlade unutar 6 mjeseci). EPP: Prodaje se - Vidi je ovo je već bik a ne krava!

Prodaja krava buša
Farmia je mesto broj 1 za kupoprodaju krava, bikova, volova, junadi, teladi buša rase goveda. Buša je autohtona rasa goveda koja predstavlja značajan genetski resurs balkanskog podneblja. Slavisa LukicBuša krave i tele na prodaju.


Krave iz cijele Bosne i Hercegovine.

Prodaja krava buša
JUNICA STEONA 7 MJ I KRAVA OTELJENA 22. Prodaja kvalitetno priplodnih bikova pasmine Aberdin angus. Zadvarje doveo na prodaju nešto svog blaga, junica krava. Koliko mlijeka daju ne znam samo znam ako kravu hraniš kukuruzom ili. Zvonko Harauzek iz Treglave jedan je od rijetkih uzgajivača krava buša u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji, a njegovo stado trenutačno broji. U pitanju su oteljene i neoteljene krave, junice, telad raznih starosnih uzrasta. Moguća je prodaja po grlu ili više komada zajedno.


Robert i Alenka Čačić u Lici uzgajaju ličke buše, najmanja goveda na. Muška telad uzgaja se za meso koje Čačići prodaju u svojoj mesnici.

Prodaja krava buša
Ima je u svim bojama, od potpuno svijetle, preko smeđe, prugaste, crvene. Osim u svojoj mesnici, Čačići meso prodaju i restoranima. U Gospiću jela od mesa buše nudi restoran Maki na. Buša - to vam nije krava, to vam je koza! Ako je netko prodaje neka mi se javi. U Hrvatskoj ima 450 grla buše, od toga 250 aktivnih krava i 25.


Neka druga grla, pa tako i Paskojevićeva, bila su ponuđena na prodaju. Za blize informacije pozvati 062-450-719 VIP mreza. Krava je teška od 180 do 250kg, a bik oko 300kg. Buša spada u skupinu kratkorožnih goveda – Bos brachyeros europeus.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.