četvrtak, 27. listopada 2016.

Tražim ženu za pomoć u kući

Tražim ženu za pomoć u kući Ozbiljnu ženu za čišćenje apartmana u Crikvenici od 15. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoBračni par s ili bez djece hitno primam na stan u zamjenu za pomoć u kući. Trazim dadilju za cuvanje djevojcice 18mj i pomoc u kuci.

Tražim ženu za pomoć u kući
AUTOMEHANIČARA mladog za radove u servisu, tražim. ENU ozbiljniju za povremenu pomoć u kući, tražim. Da upozorim žene koje traže posao kao pomoć u kući ili čuvanje djece.


Poslali su mi ženu za čuvanje djece, koja me je u 9 u jutro s vrata tražila konjak!

Tražim ženu za pomoć u kući
Tražim njegovateljicu za pomoć u kući. Trazim savesnu zenu za cuvanje starije osobe Trazimo ozbiljni, savesnu i ugodnu. Pomoc u kuci Ozbiljna zena 37 god , veoma komunikativna, obrazovana. Vec dvije godine imam istu zenu koja dodje svako dvadesetak dana. Djeluje mi posteno, ali ja ne rizikujem nego ostanem s njom u kuci za.


Tipičan je to oglas za posao badante, njegovateljice starijih i bolesnih osoba u Italiji, kojim žene iz. Malešnice za čišćenje 2-3 sata vikendom. Domaćinstvo, pomoć u kući Slavonski Brod, Nudim usluge čišćenja stanova,kuća,pomoć starijim osobama,cijena po dogovoru Poziv na br. Pomoć i njega starijih osoba -čišćenje i uređenje grobnih mjesta-usluge pomoći u.

Tražim ženu za pomoć u kući
Ključne riječi: pomoć u kući , skrb za starije osobe , peglanje , uređenje. Pogledajte aktuelne oglase i pronadjite posao na sajtu Halo oglasi Posao, u Beograd, celoj Srbiji, inostranstvu. Posao; Potražnja; Briga o deci i starima, pomoć u kući; Pomoćni poslovi; Fizičko lice. Potrebna nam je sposobna zena ili penzionerka za pomoc u stanu i negu starih lica preko.


Mlada i iskusna zena nudi pomoc i brigu starim osobama, pomoc u kuci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.