petak, 7. listopada 2016.

Uredba o održavanju stambenih zgrada 2013

Uredba o održavanju stambenih zgrada 2013 Ovom Uredbom uređuju se pitanja namjene sredstava zajedničke pričuve radi održavanja zgrada u suvlasništvu, vrste i način poduzimanja hitnih i nužnih. ZAKONA O STANOVANJU U STAMBENIM ZGRADAMA. Upravljanje i održavanje stambenih, stambeno – poslovnih, poslovnih i.

Uredba o održavanju stambenih zgrada 2013
Ovom uredbom bliže se uređuje način održavanja stambenih zgrada i stanova, određuju vrste radova na održavanju, način organizovanja poslova održavanja. Osnivanje – konstituisanje skupštine zgrade. EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA OD 12. Poštovani, zanima me tumačenje Uredbe o održavanju stanova, i to članka 3 stavak 2.
Uredba o održavanju stambenih zgrada 2013
Naime, zanima me da li tu spada i prolaz koji prolazi kroz zgradu i. Stambenu pričuvu uredno podmirujem i nemam nikakvih dugova. UREDBA O ODRZAVANJU STAMBENIH ZGRADA I STANOVA.


Pravna regulativa za upravljanje i održavanje stambenih i poslovnih građevina. Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. Zakona o stanovanju i Zakona o održavanju stambenih zgrada, a u skladu. Sredstva zajedničke pričuve su temeljni prihod stambene zgrade za potrebe održavanja. Ovim zakonom se utvrduju prava i obaveze vlasnika stanova i drugih posebnih.

Uredba o održavanju stambenih zgrada 2013
Upravitelj Split - upravljanje zgradama. Pričuva stambene zgrade je novčani fond suvlasnika zgrade iz kojeg se plaća obvezno, nužno. Uredbi o održavanju zgrada, posebni dio nekretnine je stan.


Pravilnik o načinu obračuna površine i obujma u projektima zgrada. Određivanje zajedničke pričuve prije svega ovisi o samom stanju zgrade te o godišnjem planu. Tekst Zakona sastoji se od teksta Zakona o održavanju stambenih zgrada Sl. Kao rezultat toga, danas imamo oko 70% stambenih zgrada u koje se ulagalo vrlo malo. Uredba o održavanju stambenih zgrada.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.