ponedjeljak, 28. studenoga 2016.

Akumulatori atom forum

Akumulatori atom forum Kemija - pomoć - Stranica 13310 sij 2012Koji akumulator? Elektrika › InstalacijeSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu9. Kakav je Akumulator ATOMIC 400 (45 Ah-12 V).

Akumulatori atom forum
AKUMULATOR - šta mislite o ovom proizvođaču? To je akumulator koji se nemoze odrzavati i dopunjavati tecnoscu u kucnoj izvedbi vec je. Gledam tokic ima ATOM aku diskontne cijene. Ne, ja ne reklamiram ni jednog proizvođača akumulatora.
Akumulatori atom forum
Пријавите се на: Објављивање коментара (Atom).


Auto Klub Crankshaft Forum-kod njih imam poseban status. Od sada u našoj ponudi možete pronaći i ATOM akumulatore koji su cjenovno najpovoljniji izbor na tržištu. Autodijelovi za sve vrste automobila u ponudi su tvrtke Tvrtka Tokić d. Sign In or Register to gain full access to our forums. Kupio sam nedugo neki Atom iz Tokića, 74 Ah, cijena s popustom nekih 390 kn, 2 god garancije. Možda i poslije 3 dana punjenja akumulator ne bude ok, ali to ću tek znati kasnije. Pretplati se na: Objavi komentare (Atom). Mozda ima nekto s foruma popust za kupnju akmulatora :blush2:.

Akumulatori atom forum
Meni je non-stop prikacen ovaj nastavak na akumulatoru i posle samo prikljucujem punjac.


Kupio sam na kraju u Tokiću ATOM 74Ah (640A) za 449kn, 2 godine garancije pa. Schneider akumulator 45Ah TOP PONUDA ! Moze li neko u ovoj temi da kaze,koji akumulatori su na nasem trzistu jedni od. Vidim da na forumu nema nista o akumulatorima a posto su oni sastavni. Trenutno litij ionski akumulatori se nalaze još uvijek u razvoju te se još. Atom litija ima samo jedan elektron u valentnom pojasu stoga je on. EXTREME - akumulatori koji su radjeni po licenci MONBAT-a.


Najpristupačnije rešenje za starije automobile sa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.