utorak, 15. studenoga 2016.

Betonski stupovi za struju

Betonski stupovi za struju Zagorje-Tehnobeton za potrebe elektroprivrede proizvodi armirano betonske centrigurirane stupove uz godišnji kapacitet od 24 000 stupova. Stupovi se izrađuju u skladu sa granskim normama Hrvatske elektroprivrede N 020. Tipizacija betonskih stupova niskonaponske mreže i primjenjuju se za.

Betonski stupovi za struju
Centrifugirano armirano-betonskih stupovi proizvode se u skladu s. Namenjeni su za prihvatanje provodnika za prenos električne energije. Osnovna djelatnost “PROMINVEST”-a je proizvodnja gotovog betona. ARMIRANO BETONSKI STUBOVI ZA ELEKTROENERGETSKU MREŽU (0,4 kV- 35 kV).


Betonski stupovi za struju
Najpopularniji su armirani beton i betonski rasvjetni stupovi, zbog svoje trajnosti i razumnu. Struja u stanu - pravila instalacije i polaganje. Dosadašnjim, tradicionalnim, načinima proizvodnje betonskih konstrukcija nije se. Dosadašnje tehnologije izrade stubova za elektro mrežu jake i slabe struje. SEMMELROCK DOMINO betonske kocke isporučuju se u kombiniranoj formi. U ulici Rudolfa Tomšića u toku su radovi na izmjeni starih drvenih postojećih stupova za struju, te ugradnji betonskih stupova za prebacivanje.


Noseći betonski stubovi i njihovi prateći elementi se izrađuju za električnu mrežu napona 20, 10 i 0,4 kV i mešovite vodove. Dužina stubova se kreće od 9 do 13. Armirano betonski stubovi za elektroenergetske vodove od 04 kV.

Betonski stupovi za struju
Tipska ispitivanja armirano betonskih linijskih stubova NU9 i NN9 prema Tehnickim. Prema tim informacijama, pucaju čak i betonski dalekovodni stupovi. ZA OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE ZA.


Betonski stubovi za ograde 10x10 cm, duzine od 110 cm do 250 cm. Uvođenje trofazne struje u selu Jankovića Krši. Ručno postavljanje betonskih stubova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.