ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Da li se plaća porez na darovni ugovor za auto

Da li se plaća porez na darovni ugovor za auto Da li se plaća porez na prijepis prilikom darivanja motornog vozila.

Da li se plaća porez na darovni ugovor za auto
Zanima me da li moze moj brat darovnim ugovorom prebaciti auto na. Pri utvrđivanju poreza na naslijeđene i darovane automobile treba razlikovati dva slučaja:. Kako je reguliran porez na promet nekretnina kod darovnih, doživotnih i. E,sada,supruga mi je dobila auto od svoga oca,a pošto ima stalno.
Da li se plaća porez na darovni ugovor za auto
Darovni ugovor - Q&A - Stranica 2631 srp 2014Kupoprodaja vozila, prijenos vlasništva, porez - Q&A - Stranica 26. Auto je polovno i registrirano, samo se mijenja vlasnik. Kao što je Denny rekla, jedino darovanje na koje se ne plaća porez je ono.


Darovni ugovori unutar obitelji12 objava18 kol 2015Darovni ugovor roditelju9 objava3 lip 2014porez na darovanu nekretninu13 objava19 stu 2010Više rezultata za forum. Tata bi trebao na mene prepisati auto. Spremljeno u privremenu memorijuSlično2. Mislim da otac-sin ide darovni ugovor i nema poreza al nek se pravnici jave :D. Ako se na naslijeđene ili darovane pokretnine plaća porez na. Radi se o tome da li baka na koju glasi zemljište može darovnim ugovorom prepisat na svoju unuku i da li se u tom slučaju plaća porez ili bi.

Da li se plaća porez na darovni ugovor za auto
Poštovani, zanima me da li se plaća porez kada se radi ugovor o darivanju nekretnine s oca na sina? Prema tome, kod ovog darovanja plaća se ovaj posebni porez i to po stopi od 5% na.


Ugovor o darovanju koje se ima ispuniti tik poslije smrti darovate- lja mora biti. Porez na nasljedstva i darove ne plaća se ako se na na- slijeđene ili. Ak netko zna koliko se placa porez za prepis auta? I da li moze darovni ugovor ako brat bratu daruje auto? Moram li sa sestrom sklopiti kupoprodajni ili darovni ugovor i mora li se platiti porez na prijenos istog stana. Plaća li ona porez kad nekretnine prima od oca? Darovanje nekretnine veliki broj pojedinaca koristi za stjecanje.


Ako se samo ovjerava potpis darovatelja na ugovoru, javni bilježnik, sukladno članku. Jest da to znači pisanje nekoliko darovnih ugovora ali. Na koju se imovinu plaća porez na nasljedstva i darove?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.