nedjelja, 27. studenoga 2016.

Gumene cijevi za vodu

Gumene cijevi za vodu Fleksibilne cijevi različite namjene. CIJEVI ZA VODU– ULJE I NAFTNE DERIVATE– KEMIJSKU INDUSTRIJU. Vulkanizacija Pasarić od 1990 godine proizvodi gumene armirane cijevi.

Gumene cijevi za vodu
Osim gore navedenih cijevi na zahtjev kupca mogu se proizvest i gumene cijevi za vodu od 3, 5, 6, 7, 10 i 25bara, u opciji sa tekstilnim opletom, sa žicom. Cijevi za vodu i zrak; Cijevi za kiseline i kemikalije; Cijevi za vruću vodu i paru; Cijevi za mlijeko i alkohol; Cijevi za goriva ulja; Cijevi za. Cijevi za paru i vruću vodu, Primjena cijevi: za transport vruće vode i pare, za. Tlačne ekstrudirane gumene cijevi ojačane tekstilnom mrežom za vodu, zrak (10 bara).


Gumene cijevi za vodu
Gumena cijev za paru i vruću vodu prema DIN 2825. Plosnate tlačne gumene cijevi ojačane tekstilnom mrežom. Proizvedene sa specijalnim gumenim komponentama formuliranim da pruže otpornost na starenje zbog pare. Parker cijevi za paru zadovoljavaju najnovije. Proizvodimo:armirane cijevi za ispuhe brodskih motora,hladnjake motora,antifriz,morsku vodu,gorivo,naftu,kiseline,vruči zrak. Prodaja i ugradnja gumenih cijevi za ispuh, abrazive, industriju, naftu, ulje, vodu, plin, fekalije, kemikalije i dr. Gumene cijevi uljno otporne od sintetske gume (Gč) ili ojačane jednim ili više tekstilnih opleta (2TE; 3TE).


Primjena: za ulje, gorivo i mazivo, zrak, plin i vodu. OD 5 DO 18 BARA, RAZNIH DIMENZIJA I PRIMJENE U INDUSTRIJI, REBRASTE, PLOSNATE.

Gumene cijevi za vodu
PP-R cijevi i fitinzi za vodovodne instalacije, za toplu i hladnu vodu, izrađene su iz. Isporuka obuhvaća cijev s gumenom brtvom za sigurno brtvljenje. Kako bi doskočili poplavama, hrvatski tim s iskustvom patentirao je alternativu zečjim nasipima - gumene cijevi koje napunjene vodom postaju. U programu je obuhvaćeno cca 130 tipova cijevi sa preko 3. Hidraulika Centar, hidraulična visokotlačna crijeva, crijeva za vodu, plin, zrak.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.