srijeda, 16. studenoga 2016.

Igre kamioni i bageri 3d

Igre kamioni i bageri 3d Spremljeno u privremenu memorijuSličnoIgrica Bager Mania dosta je slična popularnoj igrici Traktor Mania, ali sa razlikom što je ova igrica. Igre bageri obuhvaćaju igre u kojima morate. Igrice u kojima upravljate svojim kamionom i prevozite različitu vrstu robe do određene tačke ili cilja. Takođe nadograđujte vaš kamion, trkajte se sa njim i pogledajte mnoge druge varijante flash igara sa. Kamion mania zavladala je online igrama! D avio vratolomije; Play 3D LA Superautomobili 2. Tako imamo razne igre parkiranja kamiona, vožnje i dostave, a u novije vrijeme su često igre napravljene u 3D tehnici. Uz pomoć vaše tipkovnice, malo slobodnog vremena i dobre volje krenite u jednu.


Ključne riječi: voznja auto moto besplatne igrice igre najnovije igrice. Pokusajte da utovarite teret u kamion na za to predvidjeno mesto! Na pojedinim nivoima moracete da rasite. Igra Čišćenje Snijega - Djed Božičnjak igrice i druge razne zimske igre za djecu u Larinoj. Besplatne Zimske Igre 123 Igrice za djecu. Pokažite svoje umijeće vožnje auta kamiona motora i sve što ima kotače.


Opis: Popnite se koliko god možete traktorom koristeći bager korpu kao pomoć. Instrukcije: WASD - pomeranje korpe; Strelica. Igre vožnje kamiona i velikih drumskih krstarica. Na označeno mjesto u igrici parkirajte američki kamion. Jeste li spremni na vožnju sa bagerom? Vozite se svojim autom kroz grad i pronađite savršeno mjesto za parking.


Ponekad imate pričvršćenu i prikolicu, pa parkiranje postaje teško. Ne brinite ako niste profesionalni vozač kamiona i dizalice operatera za obradu u operatora ili parking simulatora igre. This Web page is parked FREE, courtesy of GoDaddy. Traktor igre - zbog velike popularnosti zanimljivih traktor igri nastala je. Traktor utovarivač - probaj u čim kraćem vremenu utovariti objekte u kamion koji čeka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.