utorak, 15. studenoga 2016.

Igre vožnja traktora na farmi

Igre vožnja traktora na farmi Krenimo u avanturu na selu, kao sto je voznja traktora na farmi. Našem seljaku je potrebna pomoć oko parkiranja traktora u dvorištu. Traktor igre - zbog velike popularnosti zanimljivih traktor igri nastala je.

Igre vožnja traktora na farmi
Pred vama je 8 nivoa igre, 8 različitih misija. Prva misija biti će vožnju do farme, a druga transportirati svinje. Vožnja traktora te prijevoz tereta traktorima. Pokažite svoje vještine vožnje traktora na farmi.


Igre vožnja traktora na farmi
Vozite traktor i parkirajte ga savršeno na pravom mjestu. Nemojte udariti prepreke na putu ili ćete. Vaš zadatak je da stignete sa urodom na cilj. Za sve ljubitelji farmi igrica u kojoj vozite traktor. Napunite prikolicu i odvezite na cilj. BAS LUDA I GLUPA IGRA NIZASTA NIJE BAS GLUPA. U igri voziš traktor koji vozi teret.


U ovoj igrici ti treba da pokazes svoje vozacke sposobnosti. Vozi pazljivo i pravilno, dakle po propisima ovaj traktor. Vazno je da znas i da ga parkiras, jer ne. Volite da vozite Traktor u ovoj igrici imate priliku da budete farmer i prevozite razne potrebstine za farmu do magacina za skladistenje. Vi ste farmer, vozite traktor i trebate skupljati maslačke, a izbjegavati krave i kokoši. Jeziva vožnja traktora kroz groblje u Noći veštica. Nova izazovna igrica vožnje traktora. U potrazi za novi izazov s farme traktorima i prikolicama učitanih?


Zatim testirati svoje vozačke vještine u 12 intenzivne razine igra. Radnja igre se odvija u golemoj ravnici sela, koji treba pravi iskusni traktorista. Kao što možete biti, ako već ne posjeduju vještine vožnje traktora. Ludi Liza iz Brusa vozi traktor mrtav pijan i na kraju zavrsava sa 6 polomljenih rebara! Farma Traktor 3d simulator apk 1,0 besplatno simulacija igre za Android. Još jedna zabavna igra vožnje traktora na farmi.


Vozite i pokažite svoje vještine kroz 12 šarenih nivoa prevozeći razne terete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.