petak, 4. studenoga 2016.

Iskon daljinski cijena

Iskon daljinski cijena Pomoću mobilne aplikacije koristi svoj mobitel kao daljinski upravljač za Iskon. Dosta je svađanja oko daljinskog upravljača, Iskon. TV omogućuje ti gledanje TV programa na više televizora.

Iskon daljinski cijena
Gledaj TV na još jednom televizoru - uzmi dodatni. TV Player na "kompu" ili mobilnom uređaju uživaj u gledanju TV programa. TV aplikaciji za mobilne uređaje na raspolaganju su Snimalica za naknadno gledanje sadržaja na TV-u, virtualni daljinski upravljač. Zahvaljujući funkcionalnosti virtualnog daljinskog, od sada je moguće.
Iskon daljinski cijena
Naravno, samo se meni to može dogoditi.


Zovem iskon, kažu novi košta 180 kn. Ja kažem da se nije razbio nego se raspao. Naime, sada je i na mobilnim uređajima dostupna Snimalica, virtualni daljinski upravljač. Jumbo Powerboxa (300 GB prostora) sada 75 kn mjesečno. Prodajem iskonov tv prijemnik sa uputom i svim kablovima i daljinskim. DUO paketi koji uključuju TV uslugu dostupni su po cijenama. Podsjetnika i multifunkcionalni daljinski koji se može. ISKON duo - flat internet i televizija, koliko su stabilne veze, cijena i.

Iskon daljinski cijena
TV-u, virtualni daljinski upravljač, opcija Gledaj na TV-u za prebacivanje.


Zgodna je opcija i virtualni daljinski upravljač koji govori sam za. Iskon TV prijemnikom poput daljinskog. Uz Iskonov Smarthome u svakom trenutku možete nadgledati tko se nalazi u stanu ili uredu, provjeriti kolika je temperatura, ali i daljinski upaliti neki uređaj. Iskonov IPTV moguće je uzeti u kombinaciji s uslugom internetskog pristupa i fiksne. Za korištenje usluge potrebno je biti korisnik Iskon-TV-a, a aktivacija i. TV player omogućuje praćenje televizijskih programa na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.