ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Kia ceed 1.6 crdi iskustva

Kia ceed 1.6 crdi iskustva Vrele gume - forum15 innlegg30. BufretLignendeOversett denne siden4. CRDi sa dizel pogonom, postavili smo naše redakcijske, sada već dve godine starog.

Kia ceed 1.6 crdi iskustva
Vrlo blizu sam kupovine auta, a ceed je trenutno moj izbor. Zanima me automobil kia ceed cijena je po meni jako prihvatljiva,s. Sad sam iz salona, bio na probnoj vožnji sa 1,6 CRDi, oprema LX fresh.


Nova Kia Ceed (2012) - Stranica 230.

Kia ceed 1.6 crdi iskustva
KIA već neko vrijeme piše uspješnu priču praktički neokrznutu svjetskom financijskom krizom koja je pojedine proizvođače bacila na koljena. Kakva su iskustva ljudi koji voze KIA-u pro_ceed u smislu servisa i održavanja ? Skoro sam pricao sa mehanicarom za njih,kaze da bukvalno pro ceed nije video u. Moram malo da se ne složim sa postovima gde se pominje 1. Najvažnija značajka KIA-inih automobila je garancija od čak sedam godina. Kia iz godine u godinu proizvodi sve kvalitetnije automobile. Europsku konkurenciju su odavno pobijedili. Kia sada drsko napada najveće.


Kakve su kije,zna li neko,ima li neko iskustva sa njima,koliko su pouzdane i trajne,za sta sve vazi ta 7 god.

Kia ceed 1.6 crdi iskustva
Tema: da li se isplati nova kia ceed ili pro ceed 1. Ipak, voleo bih da probam onaj 2. Ali, iz onog što čujemo okolo (iskustva, radionice, servisi), nema nikakvog razloga da neko počne. Mešanje karata u automobilskoj industriji nije neka novina. Japanci su pre tridesetak godina bili izvrgavani ruglu. Korejska Kia je za samo nekoliko godina uspela da po tehnologiji i kvalitetu izrade dostignu proizvođače sa zvučnim imenima, i sada konkuriše. Imidž automobila marke Kia je iz godine u godinu sve bolji.


GDI: zaista više od zlatne sredina sa garancijom od čitavih sedam. Evo zdej imam pa dost gledanja! Zadnjič sva se z boljšo polovico šla peljat z novo KIO Ceed SW 1. CRDI engine faultering10 innlegg31. Dyskutant Dyskutant Dołączył: 16 Kwi 2009.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.