ponedjeljak, 28. studenoga 2016.

Med contour popust

Med contour popust U samo jednom tretmanu smanjite obujam do 2,5cm uz revolucionarni aparat. POPUSTA NA PAKETE MED 2 CONTOUR TRETMANA! Nedugo smo obradovali sve one koji još nisu isprobali naše tretmane "danima otvorenih vrata".

Med contour popust
Ova posebna ponuda vrijedi isključivo za gotovinsko plaćanje. Med 2 Contour je prvi tretman koji predstavlja jedinu i. Ponuda koja je toliko dobra da se ne smije propustiti: med contour. Svi popusti za med contour za grad Zagreb nalaze se na Popusti.
Med contour popust
Med 2 contour-iskustva, cijena, gdje je najpovoljnije.


Tražite tretmane za mršavljenje i uklanjanje celulita? UZ MED CONTOUR TIJELO UVIJEK IZGLEDA BOLJE! Idol Plus beauty centar Vas časti sa ekstra popustom od 50% na SVE. Med Contour - u samo jednom tretmanu smanjite obujam za 2,5cm uz. Veliki ljetnji popust u Platinum Beauty Centru. Ideja je genijalna koliko i jednostavna – ultrazvuk fokusiran i spojen u potkožju uništava.


Primaj popuste do 90% i počni štedjeti! Svi grupni popusti (50%-90%) u Zagrebu - na jednom mjestu!

Med contour popust
Iskoristite popuste na pakete od 5 tretmana i više od 20%! Jednom mjesečno jedna osoba ima priliku osvojiti popust. Web kupon za 20% popusta na sve usluge centra Venus možete. VREDNOST12,760 din; POPUST55%; UŠTEDA6960 din. MAYORAL daruje popust od 30 posto na cijeli asortiman! I na kraju, no ne i manje vrijedan je popust od 30% na Laser Genesis, Limelight te.


Nacional: "Moj je otac pionir hrvatske estetske medicine". Današnji popusti stranica za grupnu kupovinu - 11. POPUSTI Mi u V&I Contour-u smo već počeli sa blagdanskim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.