ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Pumpa za pretakanje goriva na bušilicu

Pumpa za pretakanje goriva na bušilicu Pretakanje gorivo na bušilicu Crevo ½ cola Imam i druge pumpe na struju Proizvodac Geko Poljska. G00930 NOVA PUMPA za Pretakanje Gorivo na Bušilicu Crevo od pola cola Novo i ne korišćeno Upakovano u originalno pakovanje Proizvod; GEKO. Pumpa za pretakanje tečnosti i namenjena je za bušilicu.

Pumpa za pretakanje goriva na bušilicu
KOMPLET DIZEL GORIVO 220 VOLTI Brončana električna samousisavajuća pumpa, tip EEM 20 sa ručkom – 2 cijevi za goriva (svaka dužine 3 metra) izrađene. Iz višegodišnjeg iskustva mogu ti reći da je ovo na bušilicu pušiona. Pretakanje je sporo, a netko mora cijelo vrijeme stajati i držati bušilicu. Spremljeno u privremenu memorijuSlično10.


Nije namjenjena za pretakanje goriva. Ako ste stavili krivo gorivo u rezervoar ili samo trebate istočiti gorovo ili drugu tekućinu, tada SIFON PUMPA. Klasična dvosmerna pumpa za pretakanje vina, rakije, vode i nafte. Banja Luka, 90 KM, pumpa za pretakanje goriva na busilicu. Sa ovom pumpom promjena ulja na automobilu ili. Ručne pumpe za pretakanje svih fluida karakterišu se lakom instalacijom, jednostavnim radom, pouzdanošću i. Samousisna pumpa koja se fiksira na bušilicu.


Elektropumpe PICO namenjene su za istakanje dizel goriva, antifriza i vode. Pošalji upit vezan za proizvod: Bgs - BGS.

Pumpa za pretakanje goriva na bušilicu
PUMPA ZA PRETAKANJE SA CREVOM- RUČNA HAUS. Najjeftinija varijanta pumpa na bušilicu,al malko kvalitetnija,5min bure. Ja imam pumpu za pretakanje koja se montira na busilicu. Mislim da tu pumpu reklamiraju za pretakanje goriva. Električna 12V pumpa za pretakanje dizelskih goriva.


Idealno u poljoprivredi, gradilištima i sl.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.