utorak, 1. studenoga 2016.

Suzuki motori v strom

Suzuki motori v strom V-Strom 650 u sebi spaja dosad nespojive klase motocikala te predstavlja. Motor sada nudi više momenta na nižim i srednjim okretajima i više snage na. Ono po čemu se najviše razlikuju, osim obujma motora i performansi, je prodajna cijena.

Suzuki motori v strom
Ovaj tekst sastavni je dio web kataloga. Nema ni govora o tromom stromu: motor s elektronskim ubrizgavanjem. Motor DL-a 650 opremljen je uljnim hladnjakom, a smješten je ispred. Da li znate da “strom” u imenu ovog motora znači struja?
Suzuki motori v strom
Dva dosta razlicita motora ali vrlo slicnog koncepta DL-u, i samim time.


Problem je u ovoj varijanti da ako pocnem gledati nešto tipa Honda. Dodatak za instaliciju na motor, sa 130 cm žice, osiguračem (7,5 A) i. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu20. Da ne budem sebičan- značiće nekome. V strom dl 650 motorciklu: Pozitivno:Motor je veliki, udoban, krajnje. E sad mene interesuju vaša mišljenja i prijedlozi za neke druge motore a i za. Pegaso je dosta agresivniji iako ima 48 KS dok V-Strom isporucuje 62 KS. Suzuki V-Strom dl 650 Motori i skuteri.


Suzuki motori v strom
Motor u odličnom stanju malo maske promenuto napred od r1 nazad od honde super stanje. The motor produces roughly 68 horsepower, which is engaged. MOLIMO DA NAS PRIJE KUPOVINE OBAVEZNO KONTAKTIRATE ZA. Najveci izbor polovnih motora u Srbiji - Moto Berza. Prodaja in servis motornih koles, jet-ski. SUZUKI MOTOCIKLI: Moto ekskluziva u salonu Euro Sumara.


Zaljubljenicima u motocikle svakako će biti zanimljivi V-Strom DL 650 A, koji se. Novi Sport adventure tourer V-Strom 1000 ABS. A computerised ECM checks the status and disengages the starter motor. NE POSTOJI BOLJI TOURING MOTOR U TOJ KLASI ZA ULOŽEN NOVAC. JAKO JE POUZDAN, VELIKI I EKONOMIČAN.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.