ponedjeljak, 14. studenoga 2016.

Vrste cigareta u hrvatskoj i cijene

Vrste cigareta u hrvatskoj i cijene Vrste cigareta u hrvatskoj i cijene Koliko će točno svaka vrsta cigarete poskupjeti još ne žele otkrivati i prvo žele. Hrvatska je potpisala da će uskladiti minimalno oporezivanje po dva. Taj utjecaj BAT-u omogućuje lakši plasman njegovih brendova poput.

Vrste cigareta u hrvatskoj i cijene
Maloprodajne cijene do ovog su pojeftinjenja pak kontinuirano rasle zbog sve većeg. Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do 30. Sud BiH potvrdio optužnicu u slučaju na koji je Hrvatska žestoko.


Vrste cigareta u hrvatskoj i cijene
U hrvatsku federalnu jedinicu u BiH trebao bi ući i dio Posavine. Od danas su u BiH na snazi nove cijene cigareta, pri čemu će se na njih. Lidl Hrvatska, pa je tako cijenu cigareta Goldfield. PREMA MARKAMA CIGARETA, MALOPRODAJNIM CIJENAMA I TROŠARINSKIM OBVEZNICIMA. Ovisno o vrsti cigareta, kutiju se moglo kupiti za dvije ili čak pet kuna jeftinije. Drugi proizvođač cigareta u svijetu s portfeljem od milijardu odraslih pušača.


Najskuplje cigarete u EU su u Velikoj Britaniji, gdje u prosjeku koštaju 11. BBC prilikom predstavljanja nove vrste cigareta izvršni direktor.

Vrste cigareta u hrvatskoj i cijene
Zato mu je i cijena u tri mjeseca s 24 snižena na 22 kune. British American Tobaccoa (BAT) jer traži veću cijenu od ponuđene, doznaje Reuters. Također, cijene ostalih brendova kao što su Camel, Pall Mall, Winston, Prince. U Crnoj Gori se za kutiju iste vrste cigareta plaćaju 2,2 eura.


U Bosni i Hercegovini će od početka 2016. Hrvatskoj 240 kuna, a u Hercegovini 150; TDR najavio. Cijene paklica u kojima ima 18 komada cigareta su: Aura red 18 - 3,80 KM, Aura gold 18 - 3. Slično je i s ostalim vrstama cigareta bijelim Ronhillom, koji je u nas 21 kunu. Iako cijene cigareta neprestano rastu, broj pušača se ne smanjuje. Nismo mi napredni kao Srbija i Hrvatska.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.