četvrtak, 8. prosinca 2016.

Cijena abs senzora

Cijena abs senzora Povoljnije Total ulje uz poklon Fram filter ulja. Kupnjom 5 litara Total ulja ostvarujete i 20% popusta. ABS senzor Alfa Romeo 156 97-05 (BS0265007046).

Cijena abs senzora
SERVIS: ABS JE NAJČEŠĆE u kvaru zbog senzora koji se lako. Problemi s ABS-om su mogući i izazivaju nelagodu, ali su i lako rješivi. Pogledajte i druge artikle po super cijenama ! Prednji senzor ABS Dzip Grand Cherokee 99-05 god.


Cijena abs senzora
Kolika bia mogla bit cijena senzora? I tako smo to ostavili, vozio se godinama, ABS je uredno radio osim kad se to upalilo. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu3 objava - ‎2 autoriElem, odem ja na dijagnostiku, kaze, zadnji levi senzor na tocku ne radi. Greska koju sada prijavljuje je da ne radi PUMPA ABS-a. Nekoliko dana sam uspevao da gresku otklonim gasenjem. Moguće jedan od senzora lagano odlazi.


BEZOBRAZLUK, ljudi mi rekli da je vjerovatno do senzora ABS-a. Vaša ušteda: 37,00% Cene sadrže PDV. Cijena, stanje i nazivi su informativnog karaktera.

Cijena abs senzora
Proizvođač: Mega Model: Senzor ABS-a Mercedes Nagradni bodovi: 0. Cijena: (Poštarina nije u cijeni) 375,00. Drugi problem je senzor pritiska u gumama, desilo se da je ventil za pumpanje gume toliko strunuo da se nije moglo napumpati guma pa. Cena od 10e do 40e zavisno od tipa, godišta i stanja. Lampica ABS-a se često pali u zadnje vrijeme. Glavni problem mi je što ne znam kako se cijena senzora kreće.


Veceras mi se upalila lampica od abs i naravno na boardu ispisalo. Modul ABS-a dobija informaciju posredstvom senzora na točkovima. SENZOR ABS-a ZA RENAULT LAGUNA 2 Skinuti sa lagune 2 CENA PO KOMADU. Kada se na instrument-tabli upali lampica sa oznakom ABS. Na dijagnostici pokazuje da je neispravan zadnji desni senzor blokade kretanja. Pozdrav drugari, skoro su mi se upalile lampice od ABS-a i ASC-a na.


Odem na dijagnostiku i izbaci prednji desni senzor.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.