subota, 3. prosinca 2016.

Električni auto samogradnja

Električni auto samogradnja Serijski električni automobili su za hrvatskog običnog kupca preskupi i da imaju puno. Prvi "legalni" cestovni Open Source električni automobil dvoje ljudi može složiti za 41 minutu. Konverzijom na električni pogon u čemu smo zainteresiranim vozačima.

Električni auto samogradnja
Rješenja koja nudimo posebno su pogodna za manje automobile. I sami tvrdimo kako su serijski električni automobili preskupi i da imaju puno prepreka za savladati kako bi bili iskoristivi u praksi kao i. Auto na struju i nije neka novost, ali kada netko svojim rukama izradi takav. Kako ste došli do ideje da sami izradite električni automobil?


Električni auto samogradnja
Promjena običnog u električni auto Automobili. Koliko kosta gorivo za isti takav auto? Samogradnja elektricnog auta koji prijede 100km za 6kn. Auto ima pretvarač struje na 12 V koja je potrebna za pokazivače smjera i ostalo. Tko kaže da električni auti moraju biti nečujni? Električni automobil - kućna izrada. Za pet i pol tisuća eura moguće je iz benzinca dobiti električni automobil.


Toliko je koštala preinaka malog daewooa tica u koju su se upustili. Pre nešto manje od godinu dana sam započeo izradu električnog.

Električni auto samogradnja
Prvi automobil na električni pogon registriran je u Tuzli, a osmislio ga Almir Cipurković. Auto se puni na baterije koje je Almir sam osmislio. SAMOGRADNJA ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA - Novi električni život Opel Kadetta za male novce. Rezervni dijelovi baterije i KIT setovi za samogradnju elktro bicikla.


Glavni cilj ovog zanimljivog dvodnevnog događa j a bio je promovirati inovativnost i nove tehnologije kao važan segment uspjeha hrvatskog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.